Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Dagad a botrány Zoltán Erika és Jolly között – Az énekesnő reagált az ügyre

Hatalmas port kavart Jolly Facebook-posztja, amelyben Zoltán Erikát illette kritikával.

A zenész egy videót osztott meg az énekesnőnek egy egri hotelben való fellépéséről, és erős nemtetszését fejezte ki. „Hajnalban hazafelé akadtam rá erre a videóra, nem hittem a fülemnek… Pedig nagyon szerettem Zoltán Erikát, de ezt nem kéne erőltetni így, bocsi” – fogalmazott a posztban, amelyet azóta törölt Facebook-oldaláról.

A kemény véleménynyilvánítás hatalmas felháborodást okozott, sok hozzászóló szerint magában kellett volna tartania véleményét. Jolly azonban ezekre is reagált: szerinte ez csupán egy észrevétel volt, amely nem befolyásolja az énekesnő további sikereit.

– Semmi rossz szándék nincs bennem, tisztelem a művésznő munkásságát, írtam is a posztomban, hogy szerettem Zoltán Erikát és a nagysikerű dalait. Viszont szakmai füllel ez a produkció nem sikerült, és ezt rajtam kívül nagyon sokan mások is hallják… Sajnálom, ha esetleg ezzel valakinek csalódást okoztam, de ki vagyok én? Nem ez a véleménynyilvánítás fogja befolyásolni a művésznő további sikereit vagy kudarcait, mint ahogy az én pályafutásomat sem. Ez csupán egy észrevétel volt, én ilyen vagyok, lehet ezért szeretni vagy utálni, ez van! Mindenesetre én akkor állok ki élőben az emberek elé, ha meg tudom csinálni úgy, ahogy azt tőlem a közönségem elvárja. Ha nem, akkor inkább lemondom a műsort, és nem okozok csalódást a közönségnek ennyi… Sorry – szögezte le.

A Bors kereste fel az énekesnőt, aki elmondta, már sokan elküldték neki a posztot, őt azonban nem hatja meg különösebben.

– Egyáltalán nem érdekel, egyszerűen nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, nem veszek róla tudomást – mondta a lapnak.