Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezért vitázott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám a nyaralásukon

Az Amalfi-parton pihenték, ám az odáig vezető út nem volt zökkenőmentes.

Olasz vakációra adta a fejét Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. A házasok felejthetetlen napokat töltöttek Olaszországban, ám nem titkolják, volt néhány súrlódás közöttük a vakáció alatt.

– Olaszország úgy, ahogy van, fantasztikus. Nápolyban kezdtünk, majd tovább Positanoba, Sorrentoba. Ez előbbi egy igazi kis ékszerdoboz, a romantika fellegvára. Mi azért felvettük az ottani temperamentumot és a magunk olykor „zajos” módján pihentünk – mondta Liptai Claudia arra utalva, hogy csodás utazásuk nem volt vitáktól mentes.

– Az én drága feleségem néha úgy gondolja, hogy az ő telefonja sokkal jobb útvonalat mutat, mint az enyém. Ennek hangot is adott Nápolyban, ahol eleve egy káosz a közlekedés. 600 sávban mennek 800-an, Claudia pedig néha csak mutogatta a telefont és mondogatta, hogy erre kellett volna menni vagy arra. Itt jobbra, nem, ott balra. Miközben mindenki jön-megy minden irányból, Claudia pedig csak mondja – árulta el nevetve nyaralásuk részeletit a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám, akinek felesége egész máshogy látja a helyzetet.

– Én mindig úgy vagyok vele, hogy Ádám vezet, nem tudja az útvonalat nézni, ezért nézem én is. Segíteni szeretnék, csak olykor ezt egy kicsit erőteljesebben teszem – tette hozzá a műsorvezető, aki férjével együtt utólag midig jót nevet az összezörrenéseiken.

– Claudia nagyon tudja mondani, de engem se kell félteni. Ha valami logikátlanságot érzékelek én is kinyitom a számat és bizony, elmondom, hogy miért nem úgy és arra megyünk. Nincs ezzel baj, remekül tudjuk egymást kezelni. Nálunk mindig ilyen „hangos” a nyaralás – mondta az ’ÉdesKettes’ – ben Pataki Ádám. A beszélgetés itt hallgatható meg: