Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Ezért vitázott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám a nyaralásukon

Az Amalfi-parton pihenték, ám az odáig vezető út nem volt zökkenőmentes.

Olasz vakációra adta a fejét Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. A házasok felejthetetlen napokat töltöttek Olaszországban, ám nem titkolják, volt néhány súrlódás közöttük a vakáció alatt.

– Olaszország úgy, ahogy van, fantasztikus. Nápolyban kezdtünk, majd tovább Positanoba, Sorrentoba. Ez előbbi egy igazi kis ékszerdoboz, a romantika fellegvára. Mi azért felvettük az ottani temperamentumot és a magunk olykor „zajos” módján pihentünk – mondta Liptai Claudia arra utalva, hogy csodás utazásuk nem volt vitáktól mentes.

– Az én drága feleségem néha úgy gondolja, hogy az ő telefonja sokkal jobb útvonalat mutat, mint az enyém. Ennek hangot is adott Nápolyban, ahol eleve egy káosz a közlekedés. 600 sávban mennek 800-an, Claudia pedig néha csak mutogatta a telefont és mondogatta, hogy erre kellett volna menni vagy arra. Itt jobbra, nem, ott balra. Miközben mindenki jön-megy minden irányból, Claudia pedig csak mondja – árulta el nevetve nyaralásuk részeletit a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám, akinek felesége egész máshogy látja a helyzetet.

– Én mindig úgy vagyok vele, hogy Ádám vezet, nem tudja az útvonalat nézni, ezért nézem én is. Segíteni szeretnék, csak olykor ezt egy kicsit erőteljesebben teszem – tette hozzá a műsorvezető, aki férjével együtt utólag midig jót nevet az összezörrenéseiken.

– Claudia nagyon tudja mondani, de engem se kell félteni. Ha valami logikátlanságot érzékelek én is kinyitom a számat és bizony, elmondom, hogy miért nem úgy és arra megyünk. Nincs ezzel baj, remekül tudjuk egymást kezelni. Nálunk mindig ilyen „hangos” a nyaralás – mondta az ’ÉdesKettes’ – ben Pataki Ádám. A beszélgetés itt hallgatható meg: