Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Nézegessen sztárokat bikiniben! – Fotó!

Ahogy az ismert dal refrénjében is elhangzik: Nem csak a húszéveseké a világ!

Minden korban lehetünk csinosak és érezhetjük jól magunkat a testünkben. Ezt vallja Keleti Andrea, Onyutha Judit és Kandász Andrea is. A hölgyek bomba formában vannak, így bátran dobták le a textilt, és fürdőruhában álltak kamera elé.

Keleti Andrea kétségtelenül felkészült a bikiniszezonra, fürdőruhában is bámulatos az alakja. Igaz, nem volt mindig ilyen elégedett, pár éve még jó néhány kilóval többet mutatott alatta a mérleg.

– Szégyenlősnek tartom magam, de mióta lefogytam, nem okoz gondot az alakomat jobban hangsúlyozó öltözékben mutatkoznom. Nagyon sokan megkerestek az én korosztályomból, a titokra kíváncsiak, hiszen a változókor elején nem könnyű tartani azt a formát, amit fiatalkorban. Szerencsém volt, mert elsőként próbálhattam ki egy Magyarországon fejlesztett gyógynövényreceptúrát, amivel 3 hónap alatt kerültem abba a formába, amivel újra jó ideje elégedett vagyok azzal, amit a tükörben látok. 10 kiló és két ruhaméret elhagyásával ma minden sokkal könnyebb. Az életem nagy része a táncteremben zajlik, ahol a tükör bizony minden nap szembesít a valósággal, így most egész más érzés kiállni egy csoport elé. Szerencsére sokszor állok színpadon is, ma már nem táncosként, hanem műsorvezetőként, és a gyönyörű estélyi ruhákat, amikben meg kell jelenni, egész másként viselem most, a fogyás után úgy, hogy a közönség ismét olyannak lát, amilyen annak idején a Szombat esti lázban megismert. A férjem is büszke volt rám, végig támogatott a fogyásban majd a fotózás kapcsán is, hogy vállaljam önmagam – mondta nevetve a táncművész.

KeletiAndi
Keleti Andreának bikiniben is bámulatos az alakja

Onyutha Judit számára a fürdőruhás fotózás többszörösen is nagy kihívás volt. Az egykori időjós jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ráadásul a makacsul kapaszkodó kilók sem kerülték el. Nagy fogyása számára is meghozta az önbizalmat.

– Az elmúlt években stresszes voltam, rossz lelkiállapotba kerültem. Folyton ettem, akkor is, amikor nem voltam éhes, rengeteget nassoltam. Nem tetszett az a nő, aki a tükörből nézett vissza rám. Azzal, hogy lefogytam, egyensúlyba kerültem magammal, ezt látják a körülöttem lévő emberek is. Most pedig ez a fürdőruhás fotózás egy újabb mérföldkő számomra. Nagy szó, hogy le mertem vetkőzni egy wellnessben, mert eddig mindig takargattam magam strandkendőkkel és mindenféle leplekkel. A tudományos formula hatására felére csökkent az étvágyam és a lerakódások kipucolásában is sokat segített a napi 2 kapszula. Régebben nem szerettem strandra járni, ha a gyerekek miatt muszáj volt mennem, akkor is nagyon rosszul éreztem magam, de az utóbbi időben ez is megváltozott – vallotta be Onyutha Judit.

Kandász Andrea mindig is fontosnak tartotta, hogy saját történetével, példájával erőt adjon a nőknek, hogy megmutassa, mindenki képes a változásra, így vállalja önmagát, előfordult már, hogy bikiniben síelt, legutóbb pedig egy wellnessben kapták lencsevégre.

– Az utazási műsoraim miatt sokat forgattunk fürdőkben, de mindig igyekeztem takargatni magam. Mióta egy, a palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek és az életmódváltásomnak köszönhetően, éhezés és önsanyargatás nélkül 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban – árulta el Kandi aki átalakulásával nem csak a változó korba lépő nőknek, de a szülés és a szoptatás után tükörképükkel elégedetlen anyukáknak is igyekszik segíteni.

Kandi
Kandász Andrea 23 kilótól szabadult meg