Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Emilio már egy éve képtelen eladni 110 milliós luxusházát

Tavaly októberben kezdte el árulni otthonát Emilio és Tina.

A gyáli házra eddig egy komoly jelentkező sem volt, és akit érdekelt, nem tudta volna kifizetni a 110 milliós vételárat.

– Folyamatosan vannak érdeklődök, sokan meg is szeretnék venni, de nem tudják vagy nem akarják kifizetni azt a pénzt, amit kérünk érte. Próbáltak alkudni velünk, és volt, aki kocsikkal vagy ékszerrel akarta rendezni az összeg egy részét, de ilyenekbe nem akarunk belemenni. Csak annak adjuk oda, aki teljes egészében ki tudja fizetni a meghirdetett összeget – mondta a Blikknek Emilio, aki úgy gondolja, így is kedvező áron lehet megvásárolni 120 négyzetméteres, újépítésű otthonukat.

– Nagyon gondolkodunk azon, hogy emelnünk kéne az összegen, mert látjuk, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják. A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel. Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek – tette hozzá.