Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nádai Anikó: A visszatérésről még korai beszélni

A kisfiától függ, mikor áll újra munkába.

Holnap debütál a Házasodna a gazda új évada, amit Nádai Anikó még várandósan forgatott az RTL Klub stábjával. A műsorvezető és Hajmásy Péter kisfia, Alex azóta megszületett, Nádai pedig a Blikknek elmondta, hogy a fáradtságot leszámítva nagyon hamar regenerálódott a teste a császármetszése után, vőlegénye is sokat segít neki.

A lap arról a bizonyos tejfakasztóról is kérdezte a műsorvezetőt, ahol pikánsnak mondott felvételek készültek Hajmásy Péterről. Nádai már a botrány idején is megvédte a párját, hangsúlyozva, hogy szerinte hozzászólni valakihez nem bűn, a „jóakarókat” pedig arra kérte, foglalkozzanak a saját dolgukkal, ne őt próbálják felzaklatni. A véleménye azóta sem változott az ügyben, sőt. Elmondása szerint közelebb is kerültek miatta Hajmásy-val.

– Azt mondhatom, hogy még jobban megerősített minket. Peti nagyon cuki volt, mert láttam rajta, nem tudja igazán, hogyan kezelje ezt a helyzetet, hiszen ha magyarázkodni kezd, az úgy tűnhet, mintha lenne miért. De egy percig sem aggódtam, mert maximálisan bízom benne, ráadásul több hölgyismerőse is volt a helyszínen, akik odamentek hozzá gratulálni, nincs ebben semmi különös – mondta a műsorvezető, aki szerint ijesztő belegondolni abba, hogy nem mindenki gondolkodik így, ezért az ilyesfajta „intrika“ akár válásokhoz is vezethet.

Ami a képernyőt illeti, Nádai egyelőre nem tudja, mikor áll újra munkába, ez a kisfiától függ.

– A visszatérésről azonban még korai beszélni, hisz Alex még nagyon pici, és majd hozzá fogom igazítani, mikor folytatom a képernyőn. Patriknál is sok mindenben hagyatkoztam az anyai ösztöneimre, most is ezt teszem – jelentette ki Anikó.

Fotó: RTL Klub