Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Palvin Barbi és szerelme képtelen megyezeni a gyerekvállalás kérdésében

A szerelmesek más gondolnak a gyerekvállalásról és a házasságról.

Négy éve, 2018. óta alkot egy párt a szupermodell Palvin Barbara és színész kedvese, Dylan Sprouse. A szerelmesek megtalálták a összhangot majdnem mindenben, közös lakást vettek Los Angelesben, mindeközben a jövőjüket is tervezgetik, emellett azért jó párszor Magyarországra is ellátogatnak. Barbi a Best magazinnak vallotta be: úgy érzi, megtalálta a Nagy Ő-t.

– Megtaláltam az igazit. Nincs kétség bennem, hogy Dylan számomra a nagy ő. Most már van egy közös otthonunk is, amit nyolc hónap alatt együtt újítottuk fel, 90%-osan kész is van, úgyhogy egy ideje már be is költöztünk – ecsetelte.

De hogy mire is vonatkozott a “majdnem mindenben” megtalált összhang? Nos, azért van egy-két “apróság”, amiről másképp gondolkodnak.

Természetesen a szerelmesek szeretnék összekötni az életüket és gyerekeket is szeretnének, ám addig még tisztázniuk kell pár kérdést. A lap cikkéből kiderül ugyanis, hogy Palvin Barbara egy vagy kettő, míg a színész hét gyereket szeretne, ráadásul az időzítésen is van mit csiszolniuk.

– Dylan az izlandi viking tradícióit követi. Eszerint ő a férfi, én a nő, és igenis előbb jöjjenek a gyerekek, csak aztán a házasság. Én viszont pont fordítva gondolom.

– De a megoldás úgyis az lesz, hogy a nő dönt, a férfi meg hallgat rá – jelentette ki a szupermodell.

Barbi azt is elárulta, bizony kedvese, Dylan Sprouse amerikaiként még alaposan küzd a magyar nyelvvel, annak ellenére, hogy már jó ideje ismerik egymást. Tény azonban, hogy míg a jóféle magyar pálinkával hamar barátságot kötött a fiú, kis hazánk nyelvtana kifog rajta. De majd leendő gyermekük mellett lesz alkalma tanulgatnia, így tulajdonképpen azért annyira nincs lemaradva.

Fotó: Palvin Barbara Facebook