Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Járai Máté számára minden nyaralás felér egy kisebb csalódása

A színész minden nyaralásról álmokat sző, időnként feleslegesen.

Járai Máté minden évben nagyon várja azt a néhány napot, amikor feleségével együtt kikapcsolódhat. Azonban a színész minden vakációjába vegyül némi rossz érzés.

– Nem vagyok sem kekec típus, sem maximalista, inkább álmodozó. Mindig mindent elképzelek, hogy milyen lesz. Legyen az a karácsony vagy egy szülinap, annyira el tudok fantáziálni arról, hogy hogyan lenne jó. Aztán persze nem az van, mint amit megálmodtam és emiatt minden ilyen esemény – beleértve a nyaralásokat is – egy kis csalódás. Nem úgy néz ki, mint a fotókon, nem olyan a környezet, mint ahogy elképzeltem és még sorolhatnám. Emiatt az első 24 óra mindig nagyon fura érzésekkel telik a nyaraláson. Aztán valahogy megszokja az ember, elfogadja ezt és minden nagyon jó lesz – mondta a 95.8 Sláger FM-en Járai Máté, akinek felesége rendkívül hasonlóan működik.

– Kíra még súlyosabban éli meg ezt a kontrasztot, ő képes elsírni magát emiatt. Pláne, hogy én minden nyaralás elején lebetegszem. A szervezetem átáll a kikapcs üzemmódra és ahogy elengedem magam jön a betegség. Aztán valahogy ezen is átlendülünk az első pár nap után és elkezdjük élvezni a nyaralást. Olyannyira, hogy a végén már azt érezzük, mennyire jó itt, nem akarunk még hazamenni. Arról nem is beszélve, hogy az emlékek megszépülnek, így minden nyaralásról őrzünk nemcsak rossz, de jó emlékeket is – árulta el Járai Máté a Sláger Reggel műsorvezetőjének, Pordán Petrának.