Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Járai Máté számára minden nyaralás felér egy kisebb csalódása

A színész minden nyaralásról álmokat sző, időnként feleslegesen.

Járai Máté minden évben nagyon várja azt a néhány napot, amikor feleségével együtt kikapcsolódhat. Azonban a színész minden vakációjába vegyül némi rossz érzés.

– Nem vagyok sem kekec típus, sem maximalista, inkább álmodozó. Mindig mindent elképzelek, hogy milyen lesz. Legyen az a karácsony vagy egy szülinap, annyira el tudok fantáziálni arról, hogy hogyan lenne jó. Aztán persze nem az van, mint amit megálmodtam és emiatt minden ilyen esemény – beleértve a nyaralásokat is – egy kis csalódás. Nem úgy néz ki, mint a fotókon, nem olyan a környezet, mint ahogy elképzeltem és még sorolhatnám. Emiatt az első 24 óra mindig nagyon fura érzésekkel telik a nyaraláson. Aztán valahogy megszokja az ember, elfogadja ezt és minden nagyon jó lesz – mondta a 95.8 Sláger FM-en Járai Máté, akinek felesége rendkívül hasonlóan működik.

– Kíra még súlyosabban éli meg ezt a kontrasztot, ő képes elsírni magát emiatt. Pláne, hogy én minden nyaralás elején lebetegszem. A szervezetem átáll a kikapcs üzemmódra és ahogy elengedem magam jön a betegség. Aztán valahogy ezen is átlendülünk az első pár nap után és elkezdjük élvezni a nyaralást. Olyannyira, hogy a végén már azt érezzük, mennyire jó itt, nem akarunk még hazamenni. Arról nem is beszélve, hogy az emlékek megszépülnek, így minden nyaralásról őrzünk nemcsak rossz, de jó emlékeket is – árulta el Járai Máté a Sláger Reggel műsorvezetőjének, Pordán Petrának.