Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kamarás Norbi és Kármán Odett vidékre „kényszerült”

Addig laknak majd ott, amíg elkészül a saját lakásuk.

Kamarás Norbi egy évtizeddel ezelőtt költözött fel a fővárosba az Éjjel-nappal Budapest miatt, most pedig, hogy hamarosan véget ér a forgatás, vissza is tér a családjának vidéki házába kedvesével, Kármán Odettel.

A párnak már megvan a saját közös otthona, beköltözni viszont még nem tudnak, a lakópark ugyanis, ahol megvásárolták, jelenleg épülőfélben van.

– Vissza fogunk menni a gyerekkori szobámba a szüleimhez, és ott lakunk majd, amíg a saját otthonunk el nem készül. Az én egykori szobám lesz a hálónk, a tesómé pedig a nappalink. Így miénk lesz a ház felső emelete, alul pedig maradnak a szüleim, így nem zavarjuk majd egymást – magyarázta a Story magazinnak Kamarás, aki úgy érzi, 10 év után furcsa lesz visszatérnie vidékre.

A pár így 80 kilométerre lesz Budapesttől, de a munkájuk miatt többször is fel kell majd utazniuk, ezért igyekeznek úgy összeegyeztetni a dolgaikat, hogy együtt tudjanak jönni-menni. Ha pedig ez a megoldás nem működik, kénytelenek lesznek keresni egy albérletet a fővárosban.

Kármánékat egyébként hamarosan újra együtt láthatják a nézők, ők vezetik majd ugyanis az X-Faktor idei évadának háttérműsorát, az X-Stage-t.