Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zaklatói miatt tett feljelentést Miló Viki

Az egykori bokszolót nemcsak személyesen, de most már az interneten is érik támadások.

– Amikor még aktív sportoló voltam, akkor volt személyes zaklatóm is – mesélte Miló Viki, majd elárulta azt is, hogy zaklatója egy alkalommal mire merészkedett. A volt bokszoló ugyanis egyszer amikor edzésről ért haza, azt vette észre, hogy feltolta földszinti lakásának redőnyét, hogy onnan leselkedjen utána.

– Ekkor fordultam a rendőrséghez. A rendőrök rögtön röhögtek, hogy el ne fogjam és meg ne verjem, mert azt nem szabad – mondta az RTL Reggeliben Viki, aki elárulta azt is, hogy amióta visszavonult és edzőként dolgozik, az online térben, illetve telefonon kezdték el zaklatni, mivel a száma nyilvános az időpont kérések miatt.

– Nem veszem fel ilyenkor a telefont, azonnal tiltom a számot, ha esetleg Instagramon rám csörögnek. Sokan írnak is rám akár az éjszaka közepén is, hogy hogy vagyok, tudunk-e beszélni? – de ezekre sem válaszolok nyilván – fakadt ki az egykori bokszoló, aki kifejtette azért szólal most fel ebben a témában, hogy az ismert emberek magánszféráját végre tiszteletben tartsák a közösségi oldalakon. – Ez nem egy ismerkedős oldal, ez egy rajongói oldal – szögezte le Viki, aki hozzátette, az értelmes kérdésekre azért szokott válaszolni közösségi oldalán.