Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Zaklatói miatt tett feljelentést Miló Viki - Trimedio News

Zaklatói miatt tett feljelentést Miló Viki

Az egykori bokszolót nemcsak személyesen, de most már az interneten is érik támadások.

– Amikor még aktív sportoló voltam, akkor volt személyes zaklatóm is – mesélte Miló Viki, majd elárulta azt is, hogy zaklatója egy alkalommal mire merészkedett. A volt bokszoló ugyanis egyszer amikor edzésről ért haza, azt vette észre, hogy feltolta földszinti lakásának redőnyét, hogy onnan leselkedjen utána.

– Ekkor fordultam a rendőrséghez. A rendőrök rögtön röhögtek, hogy el ne fogjam és meg ne verjem, mert azt nem szabad – mondta az RTL Reggeliben Viki, aki elárulta azt is, hogy amióta visszavonult és edzőként dolgozik, az online térben, illetve telefonon kezdték el zaklatni, mivel a száma nyilvános az időpont kérések miatt.

– Nem veszem fel ilyenkor a telefont, azonnal tiltom a számot, ha esetleg Instagramon rám csörögnek. Sokan írnak is rám akár az éjszaka közepén is, hogy hogy vagyok, tudunk-e beszélni? – de ezekre sem válaszolok nyilván – fakadt ki az egykori bokszoló, aki kifejtette azért szólal most fel ebben a témában, hogy az ismert emberek magánszféráját végre tiszteletben tartsák a közösségi oldalakon. – Ez nem egy ismerkedős oldal, ez egy rajongói oldal – szögezte le Viki, aki hozzátette, az értelmes kérdésekre azért szokott válaszolni közösségi oldalán.