Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Oszvald Marika 70 évesen is bevállalós

A Kossuth-díjas operett énekesnő a borús idő ellenére is örömmel csobban medencéjében.

Igazi élet- és vízimádó Oszvald Marika! Ha van egy kis szabadideje kihasználja a jó idő minden percét, azonnal beugrik gödöllői háza medencéjébe, de a szomszéd gyerekek is állandó vendégek nála, így a szünidő alatt folyton kacajuktól volt hangos az udvar. Marika amúgy is a kertjében tölti a legtöbb időt, imádja gondozni a növényeit. Nemrég azonban pihenőre kényszerült, komoly ízületi fájdalmakkal küzdött és lesántult, de megrázta magát, és az ízületi bajok felett is diadalmaskodott.

Oszvald Marika mindig is kirobbanó energiájáról volt híres, és a jövőben is igyekszik az élet minden területén a tőle megszokott százhúsz százalékon teljesíteni, amiben semmi nem akadályozhatja meg.

DSC 3326

– Sajnos nemrég be kellett látnom, hogy elkoptattam a csontjaimat, amihez jött egy izomrost-szakadás. Tudtam én, hogy a velem egykorúakat utoléri a baj előbb vagy utóbb, de így is megrázott, csak sántikálni tudtam. Amikor az ember húzza maga után a lábát, nem tud aktív lenni. Nagyon rossz érzés, ha csak az akarásod visz előre, de a tested ellenáll, amikor egyszerűen nem tudsz teljesíteni. Nem volt más választásom, mint bármi áron, de összeszedni magam, hiszen helyt kell állnom a színpadon, a kertben, és az unokámnál is, aki hamarosan szaladgálni fog, és bizony akkor majd futkosni akarok utána! Így elkezdtem egy ízületregeneráló gyógynövénykúrát, ami elmulasztotta a bajaimat és megszűnt a fájdalmam. Csupa olyan gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító van a napi adagomban, amit már időszámításunk előtt is használtak, egyiptomi és kínai receptúrákban. Nekem is segített, így mostanra elmúlt a fájdalom, megszűnt a gyulladás, nem kell minden lépésnél figyelnem, a kertem is ragyog – kezdte Marika, aki boldog attól, hogy újra könnyen mozog.

– Szinte minden szabadidőmben a kertet gondozom és nagyon szeretek pancsolni is. Ha van időm, úszom néhány hosszt, ami nem csak a testnek de a lelkemnek is gyógyír. A szomszéd gyerekeknek megengedtem, hogy bármikor használhatják a medencét. Sokszor, ha bent vagyok a házban, akkor is hallom a kacajukat, nagyon jól érzik magukat, szinte olyan mintha egy nagy család lennénk – tette hozzá a művésznő.