Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nyaralása legelején kórházba került Pataki Ádám

A mestercukrász Görögországban sérült meg, amikor egyik szikláról a másikra lépett.

Mozgalmasan telt a nyaralás Liptai Claudia és Pataki Ádám számára, akik minden évben Görögországban pihenik ki az év fáradalmait. Ezúttal azonban egy baleset beárnyékolta a kikapcsolódásuk, a cukrásznak olyan sérülései voltak, hogy kórházi kezelésre szorult.

– A nyaralásunk második délelőttjén történt, amikor Ádám egyszer csak feljött a medencéhez és azt mondta: ’Ez ennyi volt’. Először nem tudtam, hogy mire gondol, aztán észrevettem a lábát, ami úgy szét volt nyílva, mint egy bazsarózsa – emlékezett vissza a történtekre Liptai Claudia, aki nagyon aggódott férjéért.

– Búvárkodni mentünk a gyerekkel, az út pedig sziklákon keresztül vezetett a vízbe. Odafelé nem volt semmi gond. Azonban visszafelé, mikor lépdeltem úgy gondoltam, simán átlépek egyik szikláról, a másikra. Épp csak azzal nem számoltam, hogy a vízben lévő szikla teteje nem sima. Így amikor ráléptem szétvágta a lábam. Persze, lehetett volna rajtam valamilyen vízi cipő, de az én 49-50-es méretemben egyszerűen nem találtam – árulta el Pataki Ádám, aki ekkor még nem gondolta, hogy sérülése súlyos.

SFM EK 09

– Nagyjából nyolc helyen vágott meg a szikla, volt egy nagyobb 3-4 centis vágás és több kisebb. Gondoltam majd a sós tengervíz begyógyítja. Tévedtem, sajnos kórház lett a vége, ahol ellátták a sérüléseim. Innentől kezdve semmilyen vízbe, de még a partra se mehettem le, nehogy belemenjen a homok. Claudia, bár örült, hogy nem történt nagyobb baj, kicsit sem volt boldog, hogy távol kell maradnom minden vízparttól – mondta a mestercukrász, akinek felesége máshogy képzelte el a nyaralást.

– Aki járt már görög szigeten tudja, hogy ez mivel jár. Meredek sziklafal, tele szebbnél szebb strandokkal. Ádám sérülése után olyan voltam, mint egy kaméleon: pakoltam fel-le, Marcival játszottam, Ádámra figyeltem. Cuccokkal le, cuccokkal fel, Marci ráadásul még nem teljesen vízbiztos, így egyfolytában rajta kellett tartanom a szememet. Szuper izgalmas nyaralásunk volt így – tette hozzá ironikusan az ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia. A beszélgetés itt hallgatható meg:

https://open.spotify.com/episode/4kjumOYIUjTTl4BDfvCT5x