Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Rúzsa Magdi új kihívások elé néz - Trimedio News

Rúzsa Magdi új kihívások elé néz

Régi vágya teljesül az énekesnőnek, tervezőként is „kipróbálhatja” magát.

Rúzsa Magdi új szerepben debütál: a KINCSEM márkanagyköveteként nem csak viseli az új magyar divatcipőmárka darabjait, de inspirátorként és a kreatív tanácsadóként is részt vesz a brand életében. Az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón Holdampf Linda stylist, műsorvezető kérdezte az énekesnőt és a márka gyártásvezetőjét.

Időtálló stílusú, hazai tervezésű márkaként tört be a magyar piacra a KINCSEM, melynek megalapítását a többszörösen díjnyertes legendás magyar versenyló inspirálta. A hazai tervezés előnye, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudják beépíteni a termékfejlesztésbe, másrészt pedig lehetőséget ad, hogy a leghitelesebb magyar sportolók és művészek közreműködésével együtt alakítsák a kollekciókat. Elsőként Rúzsa Magdi énekesnővel működik együtt a márka, a hosszútávú közös munka túllép azonban a nagyköveti feladatokon.

Rúzsa Magdi számára az éneklés mellett a lovaglás is nagy szerelem. Mivel az alkotóerő és hitelesség egyaránt fontos a márka szellemiségében, így Magdira a kollekció alakításában hosszú távon számítanak.

– Sokan emlegetik, hogy a Megasztárban mezítláb énekeltem a színpadon. Ennek nagyon prózai az oka, így volt a legkényelmesebb. Azóta is fontos a számomra, hogy a színpadon komfortosan érezzem magam, de szeretem, ha a cipő az egyéniségemet is tükrözni. Mi nők szeszélyesek vagyunk, nem minden nap ugyanaz a fazon áll közel a szívünkhöz, de ebben a kollekcióban minden napra találhatunk alternatívát – mondta az énekesnő.

Az esemény háziasszonya, Holdampf Linda nem csak műsorvezetőként, egyben stylistként is faggatta az énekesnőt.

– Hiába néz ki az ember nagyon jól, ha a cipője nem illik a szetthez, nem elég finom, nem tükrözi az egyéniségét – hangsúlyozta az esemény háziasszonya, Holdampf Linda stylist.

– Korábban az esztétikum jelentette számomra is a jó cipőt, mára viszont tudom, hogy a kényelem legalább olyan fontos. Az ember arca mindent elárul, azt is, ha szorít egy rossz cipő – fűzte hozzá.