Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rúzsa Magdi új kihívások elé néz

Régi vágya teljesül az énekesnőnek, tervezőként is „kipróbálhatja” magát.

Rúzsa Magdi új szerepben debütál: a KINCSEM márkanagyköveteként nem csak viseli az új magyar divatcipőmárka darabjait, de inspirátorként és a kreatív tanácsadóként is részt vesz a brand életében. Az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón Holdampf Linda stylist, műsorvezető kérdezte az énekesnőt és a márka gyártásvezetőjét.

Időtálló stílusú, hazai tervezésű márkaként tört be a magyar piacra a KINCSEM, melynek megalapítását a többszörösen díjnyertes legendás magyar versenyló inspirálta. A hazai tervezés előnye, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudják beépíteni a termékfejlesztésbe, másrészt pedig lehetőséget ad, hogy a leghitelesebb magyar sportolók és művészek közreműködésével együtt alakítsák a kollekciókat. Elsőként Rúzsa Magdi énekesnővel működik együtt a márka, a hosszútávú közös munka túllép azonban a nagyköveti feladatokon.

Rúzsa Magdi számára az éneklés mellett a lovaglás is nagy szerelem. Mivel az alkotóerő és hitelesség egyaránt fontos a márka szellemiségében, így Magdira a kollekció alakításában hosszú távon számítanak.

– Sokan emlegetik, hogy a Megasztárban mezítláb énekeltem a színpadon. Ennek nagyon prózai az oka, így volt a legkényelmesebb. Azóta is fontos a számomra, hogy a színpadon komfortosan érezzem magam, de szeretem, ha a cipő az egyéniségemet is tükrözni. Mi nők szeszélyesek vagyunk, nem minden nap ugyanaz a fazon áll közel a szívünkhöz, de ebben a kollekcióban minden napra találhatunk alternatívát – mondta az énekesnő.

Az esemény háziasszonya, Holdampf Linda nem csak műsorvezetőként, egyben stylistként is faggatta az énekesnőt.

– Hiába néz ki az ember nagyon jól, ha a cipője nem illik a szetthez, nem elég finom, nem tükrözi az egyéniségét – hangsúlyozta az esemény háziasszonya, Holdampf Linda stylist.

– Korábban az esztétikum jelentette számomra is a jó cipőt, mára viszont tudom, hogy a kényelem legalább olyan fontos. Az ember arca mindent elárul, azt is, ha szorít egy rossz cipő – fűzte hozzá.