Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra rátalált a szerelem Gergely Róbertre

Négy évvel a válás után végre nem magányos Gergely Róbert.

2018-ben tíz év együtt töltött idő és három évnyi házasság után vált el Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. A mindenki által jól ismert nagysikerű Emanuelle című dal előadója bár nem szeret a magánéletéről beszélni, most elárulta, Ámor nyila eltalálta a szívét.

– A szerelem nyilván nem könnyű kérdés. Amíg fiatalabb voltam, nyíltan beszéltem a szerelmi életemről, megtapasztaltam ennek a jó és a rossz oldalát egyaránt. Manapság igyekszem az életem ezen területét magamnak megőrizni. Magunknak, hiszen talán annyit elárulthatok, nem magányos miszter Emanuelle – ha már így tette fel a kérdést. Érik ez a kapcsolat, napról napra jobban ismerjük meg egymás lelkét, gondolatait. Nem rohanunk, nem kapkodunk, igyekszünk kiélvezni minden pillanatot, amit együtt töltünk – mesélte a Star magazin érdeklődésére.

A kilencvenes évek magyar álomférfija hamarosan nyugdíjas korba lép, de még nem készül a visszavonulásra, sőt, tele van tervekkel.

– Amíg tudok értéket, szeretetet és jó érzést adni a rajongóimnak, akikkel a hosszú évek alatt szinte már barátsággá szelídült a kapcsolatunk, addig teszem a dolgom – mondta. – Jövő január 21-től valóban hivatalosan is ingyen utazhatok belföldön! Viccet félretéve, úgy próbálom tudomásul venni és alkalmazni az életemben a nyugdíjas korszakot, hogy Besenczi Árpád barátom, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatója meghívott egy zenés darab főszerepére, melynek címe, Tanulmány a nőkről. Árpi úgy véli, a tapasztalatom, az életem és a munkásságom mind-mind predesztinál engem az előadás főszerepére. Továbbá a saját színházamban, a Gergely Theáterben is várhatók újdonságok. 2023-ban lesz Petőfi Sándor születésének kétszázadik évfordulója: színházunk A helység kalapácsa színházi feldolgozásával szeretne fejet hajtani a nemzet költőjének nagysága előtt, amolyan zenés, vásári komédiázós stílusban. A darab betétdalait Szolnoki Péter barátom komponálta. A nyugdíjazásomat mindemellett modern trubadúrként is szeretném megünnepelni a vadonatúj önálló estemmel: A trubadúr bemutatóját a hatvanötödik születésnapomra tervezem időzíteni – árulta el a színművész.