Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Erre a hétköznapi dologra képtelen Köllő Babett

A luxusfeleség azonban soha nem felejtette el, hogy honnan indult.

A luxusfeleség bár még gyerekkorában megtanult biciklizni, évekig nem pattant nyeregbe. Mikor ismét biciklizésre adta a fejét kiderült, hogy teljesen elfelejtette hogyan kell hajtani a kétkerekűt.

Igazi örökmozgó hírében áll Köllő Babett, akinek mindennapjait már a televíziós forgatások és a műsorvezetés határozza meg az utóbbi időben.

– Bonyhádon nőttem fel, nálunk alapfelszereltség, hogy az ember lánya főz, mos, takarít. Én például a mai napig főzök, a nyár folyamán uborkát is raktam be savanyúságnak. Nekem ez természetes, csak sokan nem nézik ki belőlem, hogy ilyen „hétköznapi” vagyok – mondta a 95.8 Sláger FM-en Köllő Babett, aki gyerekkorában még egészen más életet élt, mint most.

– Bonyhádon rengeteget közlekedtem biciklivel, teljesen természetes volt, hogy ahova lehetett, oda biciklivel mentem. Aztán megváltozott az életem és kimaradt jópár év, amíg nem ültem biciklire. Nemrég újra megkíséreltem és katasztrófa volt. Össze-vissza mentem, életveszélyes voltam és be kellett látnom, hiába mondják azt, hogy aki egyszer megtanult biciklizni az soha nem felejti el…nekem ez mégis sikerült! Mindenkinek jobb, ha én soha többet nem biciklizem – mondta nevetve a szőkeség, aki ettől függetlenül imád sportolni.

– Fontos számomra a mozgás, kifejezetten jól esik, ha sportolhatok, mert a segítségével „kimozgom” a stresszt. Leginkább edzőterembe járok edzeni, nekem ez jött be, nagyon szeretem – mondta a Sláger Reggelben Köllő Babett. A beszélgetés itt hallgatható meg:

https://open.spotify.com/episode/4RSMlHyI2WbrjIdhX21jVp