Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szexire fogyta magát Völgyi Zsuzsi

Az énekesnő megmutatta előtte-utáni fotóját. Az eredményére pedig nagyon büszke.

15 kilótól szabadult meg Völgyi Zsuzsi! Az énekesnőre a pandémiás időszak alatt felszaladt több mint húsz kiló, amely már az egészségét fenyegette, és úgy érzi, ez lehetett az egyik oka annak is, hogy tönkrement a házassága. A plusz súlytól segítség nélkül nem tudott megszabadulni, de tudományos formulának köszönhetően megindult a fogyása, de az énekesnő még így sem teljesen elégedett.

volgyi zsuzsi elotte
Zsuzsi azt sem titkolja, honnan indult…

Már öt éves Völgyi Zsuzsi kislánya, Glória, az énekesnő azonban nehezen nyerte vissza terhesség előtti alakját, a pandémiás időszak ráadásul komoly evési kényszert hozott neki.

– A terhesség alatt 23 kiló jött fel rám, de a szülés után fél évvel elindultam a fogyás útján, sokat sétáltam a babakocsival, az nagyon szépen vitte le a pluszokat. Aztán sajnos jött a pandémia, és a bezártság adott nekem egy evési kényszert. Ezt úgy kell elképzelni, hogy elaltattam a lányomat, és mindent felfaltam, amit otthon találtam. Egy év alatt rám szaladt 20 kiló, ami se a szívemnek, se a színpadképnek nem tett jót. A fellépőruháimat több számmal nagyobbra kellett cserélni, amit nagyon rosszul éltem meg. Amikor nekivágtam a fogyókúrának, úgy éreztem, hogy egyedül nem megy, a barátaim ajánlottak egy receptúrát. Van benne egy Ázsiában is honos kaktuszféle, amit évszázadok óta akkor használtak, ha el akarták nyomni az éhségüket és nem akartak fáradságot. Rám a plusz kilók miatt mindkettő jellemző volt, de mára nincsenek falási rohamok és nem is vagyok kifacsarva. Nagy segítség, hogy úgy sikerült lefogynom, hogy közben az idegeimet és a környezetemet sem tettem tönkre. A másik, amitől szabadulnom kellett a sok felhalmozott zsír. Ebben egy kúra részeként a teltség érzettről gondoskodó különleges rost segített. Hatására a tápanyagok egy része nem szívódik fel a bélrendszerből. Megduzzad és a zsírokat finoman szólva távozásra bírja. Azt vettem észre, hogy ösztönösen ritkábban vagyok éhes, így jóval kevesebbet is eszem – árulta el Zsuzsi a fogyásának titkát.

DSC 1219 ret3
Tizenöt kilót dobott le az énekesnő.

Az énekesnő életére komoly hatást gyakorolt a túlsúlya, már a tükörbe se nézett szívesen, és úgy gondolja, válásában is közrejátszott, hogy elvesztette lánykori alakját.

– Úgy jöttem ki a tus alól, hogy már inkább bele se néztem a tükörbe, egyből bebugyoláltam magam egy törölközőbe, hogy ne is lássam magam. A volt férjem egyszer megjegyezte, hogy ő egy patika nőt vett el, és járhatnék konditerembe. Ez nem motivált, sőt! Jobban esett volna, ha támogat, nem pedig kritizál, ez óriási lelki bombát adott a nőiességemnek. Talán ez is lehetett az egyik oka a válásunknak. Annyira megbántott, hogy ezek után már nem mutattam meg neki magamat meztelenül – vallotta be az Zsuzsi, aki hosszú évek után visszaszerezte energikusságát is. Azt mondja még nem érte el célját, a sikerek pedig, ha nem is az étvágyát, de a tettvágyát meghozták, 6-8 kilótól még idén szeretne megválni.