Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Súlyosan megsérült a Sztárban Sztár leszek! versenyzője

Kálóczi Réka a térdére esett, meg kellett műteni.

A Sztárban Sztár leszek! próbáján érte baleset Kálóczi Rékát. A versenyző továbbjutott a múlt heti középdöntőben, az élő show-ra készült, azonban egy esés következtében eltört a lába, írja a Bors.

A stáb egyből a segítségére sietett, később hordágyon vitték ki a stúdióból, mentőautó szállította kórházba az énekesnőt. Kálóczi Rékát megműtötték, még mindig kórházban van. Egyelőre nem tudni, hogy állapota lehetővé teszi-e, hogy vasárnap este színpadra lépjen.

Mentora, Pápai Joci sem tud semmi biztosat, abban reménykedik, hogy versenyzője tudja vállalni a hétvégi fellépést.

– Amikor felhívtak a kollégáim, és megtudtam mi történt, egyszerűen nem akartam elhinni. Hosszú percekbe telt mire feleszméltem, annyira sajnálom szegény Rékát. Remélem minél előbb felépül, és tudja folytatni a műsort – nyilatkozta a lapnak.

A Sztárban Sztár ötödik évadában Berkes Olivér került hasonló helyzetbe, miután az utcán rosszul lépett, és elszakadt a bokaszalagja. Fekvő gipszet javasolt az orvosa, de ezt saját felelősségére elutasította. Nem adta fel a versenyt, bokarögzítő gipsszel állt színpadra.

A lap a TV2 elárulta, egyelőre dolgoznak, hogy megoldják a váratlan helyzetet.

– A Sztárban Sztár leszek! teljes csapata nagyon drukkol Rékának a mihamarabbi felépülésért. Mivel egyelőre nem tájékoztatta Rékát az orvosa, nem tudjuk mennyire súlyos a térdsérülés, és a műtét után meddig fog lábadozni. A műsor alkotói jelenleg is azon dolgoznak, hogy olyan megoldást találjanak, ami a Sztárban sztár leszek! nézőinek a legjobb, és az eddigi évadokhoz hasonlóan színvonalas élő show-t láthassanak – mondta el a csatorna.

Fotó: TV2