Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Rubint Réka a kieséséről: Értetlenül állunk a történtek előtt

Mindketten döbbenten fogadták az eredményhirdetést.

Szombaton indult a Dancing with the Stars élő showja, ahonnan Rubint Réka és Andrei Mangra távoztak elsőként.

Réka az Instagram-oldalán jelentkezett be, megköszönve a rengeteg pozitív üzenetet, amit a kiesése óta kapott a követőitől. Hangsúlyozta továbbá, mennyire hálás Andrei Mangrának, aki bevezette őt a tánc világába.

– Higgyétek el, hogy épp olyan értetlenül állunk a tegnap este történtek előtt, mint Ti! De! Azt tudnotok kell, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban egy csodálatos emberen, Andrei Mangrán keresztül megismerhettem egy számomra eddig ismeretlen világot, a tánc világát, amely rengeteg kiskaput kinyitott bennem. Azért élem ezt meg csodaként, mert az egész életünk egy lehetőség a fejlődésre – írta posztjában Rubint.

– Mivel hiszem és tudom, hogy minden okkal történik az elmúlt időszak azt is megmutatta, hogy a mi találkozásunk sem volt véletlen. Azt csak mi ketten tudjuk, hogy milyen különleges felismerést és fejlődést hoztunk egymás életébe. Andrei, mindennél jobban fáj, ami történt, de egyet megígérek! Soha nem hagylak magadra! Köszönök Neked mindent! A mi utunk csak most kezdődik igazán – részletezte érzéseit a fitneszedző, aki ezt követően arról írt, hogy a kaput, amit a tánc megnyitott benne, más nőknek is meg fog mutatni és tanítani a jövőben.

Fotó: TV2