Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A Korda-házaspár eladta a villáját, mégsem költöztek el

Nincs idejük áthurcolkodni az új lakásba.

Korda György és Balázs Klári eladták a Korda-villát, erről hetekkel ezelőtt beszámoltunk lapunkban. A házaspár maradt Budán, de most egy 150 négyzetméteres lakásba költöznek majd be.

Legalábbis a terv az volt, hogy ez viszonylag hamar megtörténik majd, de a munka közbeszólt, árulta el Balázs Klári a Borsnak.

– Még mindig nem költöztünk át, mert egy szabad percünk sem volt! A munka az első, ez világ életünkben így volt, mindent annak rendelünk alá. A nyarunk elképesztő, fantasztikus volt, olyan sok helyen koncertezhettünk teltházak előtt, amiről csak álmodni lehet, talán nem meglepő, hogy nem értünk rá semmi másra – mondta a lap érdeklődésére.

Az énekesnő azt mondja, a lakrészükben élnek még mindig, ultimátumot se kaptak az új tulajtól, hogy menniük kellene.

– Addig maradunk itt, amíg akarunk. A szállodarészt természetesen már kipakolták, de a lakrészünkben még itt vagyunk. Minden dobozokban, de amit használunk, ahhoz hozzáférünk, úgyhogy nincs okunk panaszra. Van ágyunk, a fürdőszoba és a konyha is egyben van még. Ha minden igaz, október végén lesz időnk és akkor végre átcuccolunk – fűzte hozzá Klárika.