Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megszólalt Bárdosi Sándor a Dancing with the Stars kiesése utáni fintorgásról

A birkózó szerint a zsűri a kezdetektől „bántotta”.

Tisztába tette a dolgokat Bárdosi Sándor, aki szombaton távozott a Dancing with the Stars műsorától. Ahogy azt a nézők is élő adásban láthatták, a sportoló öklendezést imitált, miután gratulált a végül továbbjutó Berki Mazsinak.

Többek közt erről kérdezte a hétfő reggeli Mokkában őt és partnerét, Szőke Zsuzsit Iszak Eszter és Istenes László, akiknek elárulták a versenyzők, még azért 1-2 adásban látták a helyüket, de nem csalódottak távozásuk miatt. A birkózó ugyanakkor nem tagadja, nem estek jól neki az ítészek kritikái.

– Három hete csak bántott a zsűri engem, nem tudok tulajdonképpen egy olyan momentumot felidézni magamban, amikor azt mondták volna nekem, hogy Sanyi, ha ezt csinálod, idelépsz, vagy így mozogsz, akkor az jobb lesz. Én voltam mindig az az arc, aki küzd, mint a malac a jégen – kezdte Bárdosi, hozzátéve: hiába széles a válla és háta, de azért van lelke is, ezek a megnyilvánulások pedig bántották őt. Virálissá váló gesztusa pedig semmi másnak, csak az értékrendbeli különbségnek szólt, de nem volt szándékos, csak egy önkéntelen mozdulat.

– Nem mindenkit kell az embernek szeretnie. Mindenkit elfogadok, de mindenki fogadja el, hogy nekem meg véleményem van, úgy, ahogy mindenki másnak is – mondta a sportoló.

Fotó: TV2