Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt

A rendőrség megerősítette, valóban az ismert divattervezőről van szó.

Tegnap este látott napvilágot, letartóztattak egy ismert magyar divattervezőt, akinél kábítószergyanús anyagot találtak.

A Magyar Hang információi alapján csak egy monogramot lehetett tudni: H. Z. Aki ismeri a magyar divatvilágot, már ettől is felkaphatta a fejét. Most a Blikk a divattervezőhöz közel álló forrásból megbizonyosodott: Herczeg Zoltánról van szó.

A tegnapi információk arról szóltak, hogy politikus és újságíró is érintett az ügyben. A Blikknek név nélkül nyilatkozó személytől megtudtuk, egy szimpla ügyről van szó, nem kell a politikát mögé gondolni. Az nagyon valószínű, hogy Herczeg Zoltán nem tervez nyilatkozatot kiadni a történtekről, de valójában egyelőre minden elég képlékeny ebben az ügyben. Főleg az eredeti információk miatt, amelyek arról szólnak, hogy kábítószerrel kapcsolatos ügyről van szó, amelyben Herczeget drogkereskedelemmel is összefüggésbe hozták, s előzetes letartóztatásba került.

A Blikk megkereste a rendőrséget az ügy kapcsán, melyből a részletek is kiderültek.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – az elsődleges adatok szerin kokaint – találtak. Az anyagokat szakértők vizsgálják. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja.”

Fotó: RTL Klub