Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megnősül Hajdú Péter

Elárulta, az időpont is megvan.

Már hét hónapos Hajdu Péter és párja, Eszter kisfia, aki egy különleges úszásnak köszönhetően rohamos tempóban fejlődik.

– Kezdetben féltettem Domit, főleg, amikor megláttam, hogy Csilla néni a fejénél fogva úsztatja a vízben. De tény, hogy a rendszeres babyspa terápiának köszönhető, hogy alig múlt hét hónapos, és már felállt, saját magától totyog kettőt, ha odébb kell menni, stabilan áll – mesélte a műsorvezető, aki úgy érzi, most szentimentálisabban érinti meg őt az apaság.

– Rájöttem, hogy 47 évesen jóval szentimentálisabb vagyok, mint 12-13 évvel ezelőtt. Természetesen csodaként éltem meg mind a három gyerekemnél, amikor felálltak vagy először rám mosolyogtak, de mostanában azt veszem észre, hogy ha egy gesztust tesz felém vagy odabújik hozzám, annyira megérint, hogy könny szökik a szemembe – mondta a tévés.

Hajdú Péter szerelme, Eszter nagy dolgot jelentett be: a tervek szerint hamarosan hivatalosan is összekötik életüket.

– Gondolkodni sincs időnk, de jövő tavasszal megejtjük az esküvőt, összeházasodunk! Még sehol nem tartunk a szervezéssel: magunkat ismerve, valószínűleg két héttel előtte fogunk nekiállni. Helyszínt sem néztünk még. Annyit tudok, hogy közepes létszámmal tervezünk: 80-110 főre gondoltunk, ez a család és a barátok nagy része. Nagy elképzelések nincsenek, csak azt szeretnénk, hogy stresszmentes legyen, el tudjuk engedni magunkat, és maradandó élményeket gyűjtsünk. Messzi nászútra nem tudunk menni Domi nélkül, de nagyon vágyom egy közeli, meghitt helyre, ahol ismét kettesben lehetünk – mesélte Eszter a Hot! Magazinnak.

Fotó: RTL Klub