Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szörnyű gyermekkoráról mesélt Mohamed Fatima – „Nem volt, aki megvédjen minket”

Drámai vallomást tett az énekesnő a múltjából.

Mohamed Fatima egyiptomi édesapját nem ismerte gyermekkorában. Helyette egy – a szó legsötétebb értelmében vett – mostoha mellett kellett felnőnie, aki rendszeresen bántotta őt és az édesanyját is.

Fatima édesanyja nagyon rövid idő után ment hozzá ahhoz az egyiptomi férfihez, akibe szinte első látásra beleszeretett. A szerelmükből megszületett Fatima, de a házasság nem tartott ki, így a szülők elváltak. Édesanyja később újraházasodott, de a „pótapa” Fatima szerint egy igazi mostoha volt.

– Hamarosan elkezdődött a fizikai és lelki terror, amiben 19 évig élt anyukám. Először engem vert a mostohám, aztán őt is. Hol elköltöztünk, hol visszavitt minket. Akkoriban nem nagyon esett szó a családon belüli erőszakról, nem volt, aki megvédjen minket – mesélt szörnyű gyerekkoráról a Hot! magazinnak az énekesnő.

– Aki ilyen körülmények között él, az elveszíti a józan ítélőképességét, és nem tudja, hogy bántalmazott. Akkor váltam ételfüggővé, azzal vigasztaltam magam – vallotta be Fatima, aki azt is elárulta, valószínűleg a mostohájához van köze annak is, hogy ő maga is három évet töltött el egy hasonló párkapcsolatban:

– A sorstól, Istentől vártam a szabadulást, és öngyógyításba kezdtem. Arra kértem Istent, kapjak egy normális embert. 2019-ben ismertem meg Gábort, azóta összeházasodtunk, megkötöttük hármunk szövetségét: mi ketten és a Jóisten. A férjem kedves, csendes, jóravaló ember, és végtelenül udvarias. Kinyitja előttem az ajtót, megcsókolja a kezem – áradozott a kedveséről Fatima.