Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Szörnyű gyermekkoráról mesélt Mohamed Fatima – „Nem volt, aki megvédjen minket”

Drámai vallomást tett az énekesnő a múltjából.

Mohamed Fatima egyiptomi édesapját nem ismerte gyermekkorában. Helyette egy – a szó legsötétebb értelmében vett – mostoha mellett kellett felnőnie, aki rendszeresen bántotta őt és az édesanyját is.

Fatima édesanyja nagyon rövid idő után ment hozzá ahhoz az egyiptomi férfihez, akibe szinte első látásra beleszeretett. A szerelmükből megszületett Fatima, de a házasság nem tartott ki, így a szülők elváltak. Édesanyja később újraházasodott, de a „pótapa” Fatima szerint egy igazi mostoha volt.

– Hamarosan elkezdődött a fizikai és lelki terror, amiben 19 évig élt anyukám. Először engem vert a mostohám, aztán őt is. Hol elköltöztünk, hol visszavitt minket. Akkoriban nem nagyon esett szó a családon belüli erőszakról, nem volt, aki megvédjen minket – mesélt szörnyű gyerekkoráról a Hot! magazinnak az énekesnő.

– Aki ilyen körülmények között él, az elveszíti a józan ítélőképességét, és nem tudja, hogy bántalmazott. Akkor váltam ételfüggővé, azzal vigasztaltam magam – vallotta be Fatima, aki azt is elárulta, valószínűleg a mostohájához van köze annak is, hogy ő maga is három évet töltött el egy hasonló párkapcsolatban:

– A sorstól, Istentől vártam a szabadulást, és öngyógyításba kezdtem. Arra kértem Istent, kapjak egy normális embert. 2019-ben ismertem meg Gábort, azóta összeházasodtunk, megkötöttük hármunk szövetségét: mi ketten és a Jóisten. A férjem kedves, csendes, jóravaló ember, és végtelenül udvarias. Kinyitja előttem az ajtót, megcsókolja a kezem – áradozott a kedveséről Fatima.