Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Több mint 10 év után újra műsorvezető Sári Évi

A TV2 képernyőjén láthatjuk szombatonként.

Hosszú idő után újra rendszeresen találkozhatnak a nézők Sári Évivel a TV képernyőjén. Ugyanis október 29-étől szombat délelőttönként Péter Szabó Szilvi mellett tűnik fel műsorvezetőként, a TV2 ismeretterjesztő műsorában, amelyben többek között világra szóló kutatási eredményeket és fejlesztéseket láthatnak a nézők.

– Hihetetlenül boldog voltam, amikor felmerült a nevem, mint az Innovátor műsorvezetője, régóta vágytam már rá, hogy újra a kérdező szerepébe kerüljek a képernyőn. Különösen örülök annak, hogy egy ismeretterjesztő műsor készítői között lehetek, hiszen a világ dolgaira, újdonságaira nyitott és érdeklődő embernek gondolom magam, valódi kíváncsiság él bennem, emiatt úgy érzem, hiteles tudok lenni majd a műsorban – fejtette ki Sári Évi

Nem ma kezdte a szakmát

Sári Évinek egyáltalán nem idegen a műsorvezetés, hiszen a 2000-es évek elején a TV2 Tripla vagy semmi című telefonos vetélkedőjének volt a háziasszonya, később a VIVA TV-n több műsort ő vezetett. Azóta különböző csatornák többször is felkérték egy-egy adás erejéig, de most a TV2 Innovátor c. magazin állandó műsorvezetője lesz Péter Szabó Szilvi mellett. Abban pedig a NOX énekesnője és Sári Évi is biztos, hogy jól ki fognak jönni egymással.

szaboszilvi 1

– Nagyon örülök Évi csatlakozásának, hiszen számomra is nagy segítséget jelent az, hogy valakivel osztozhatok a feladatokon, főleg most, hiszen már a finishben vagyunk és gőzerővel készülünk a november 27-ei NOX Aréna koncertre és most egy kicsit arra kell jobban összpontosítanom. De mellette a műsorvezetéssel kapcsolatos feladataimat is szeretném ellátni – mondta az énekesnő.

Péter Szabó Szilvi tehát továbbra is marad az Innovátor műsorvezetője, de az új feladat mellett Sári Évi is folytatja a színházi munkát, hiszen számos sikeres musicalben főszerepet játszik.

Forrás: TV2 Innovátor