Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Közös műsorban szerepel Zalatnay Sarolta és G.w.M

A népszerű gasztro-reality-ben mutatják meg főzőtudományukat.

November 2-án, azaz szerdán 10 éve, hogy elindult a SuperTV2, a TV2 Csoport kábelcsatornája. Ebből az ünnepi alkalomból a népszerű sorozatok és sikerfilmek mellett november 21-től új évaddal, vadonatúj részekkel és sztárvendégekkel jelentkezik a TV2 Csoport egyik legrégebbi gasztro-reality-je, a Hal a tortán.

A vállalkozó szellemű hírességek igyekeznek egymást lefőzni és a Hal a tortán háziasszonyát lenyűgözni. Gáspár Beának köztudott, hogy a sütés-főzés a kisujjában van, nem egyszer kápráztatta már el a nagyérdeműt ínycsiklandó fogásaival, sőt, saját szakácskönyvet is kiadott, hogy évtizedes gasztronómiai tapasztalatait megossza az érdeklődőkkel. A Hal a tortán november 21-én indul, az első héten olyan sztárok ragadnak fakanalat, mint a magabiztos, ám a konyhában teljesen idegenül mozgó rapper, GWM, a legendás énekesnő, Zalatnay Cini, a naptárdíva, Kiszel Tünde, a legtöbbet szereplő szóvivő, Győrfi Pál, valamint a mulatós sztár, Jolly kedvese, Szuperák Barbara. A névsor garancia arra, hogy a nézők egyetlen percet sem fognak unatkozni a Hal a tortán ideje alatt! Humor, intrika, beszólogatás, őszinte jókedv és persze egy egész héten át tartó esti vacsorashow, aminek a végén kiderül, vajon ki a legjobb vendéglátó? A gasztro-reality további vadonatúj részeiben hasonlóan parádés névsorra számíthatnak a SuperTV2 nézői.

A sorozatok kedvelőinek is tartogat premier epizódokat a születésnapos csatorna: minden hétköznap 19 órakor folytatódik a Doktor Hekimoglu, majd 20 órakor A házasság buktatói. A két török széria után 21 órakor a már megszokott idősávban a karib-tengeri reality, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! műsora látható, Demcsák Zsuzsával és a szerelmet kereső fiatalokkal.

A sikerfilmek is folytatódnak: november 5-én 20.00-kor országos tévépremier lesz a csatornán: a Szájhős.tv egy modern Robin Hood story Forgács Péter rendezésében. A film férfi főszereplője nem más, mint Jaskó Bálint, aki a TV2 jövőre induló napi sorozatának, a Hazatalálsznak is fontos főszereplője lesz. November 7-én 23 órakor Az élet ízeiben az indiai konyha rejtelmeibe avatja be Helen Mirrent Manish Dayal. November 12-én 20:00-kor az Átejtve című vígjáték lesz képernyőn. A történet épp A vasmacska kölykei ellentéte, ezúttal Eugenio Dervez a dúsgazdag mágnás az, aki emlékezetkieséssel küzd, és egykori alkalmazottja móresre tanítja. November 13-án 21 órától a nagyrészt Budapesten forgatott amerikai akció-komédia, A kém, aki dobott engem látható Mila Kunis-szal és a magyarul zseniálisan rappelő Kate McKinnon-nal. November 19-én 20 órakor Reese Whiterspoon küzd a jogi karon a Doktor Szöszi első részében, majd 26-án a második részben a politikusok intrikáival veszi fel a harcot. November 20-án 21 órakor egy legendás filmet vetít a csatorna: a Léon, a profiban a tehetséges Natalie Portman még csak 13 éves volt Jean Reno oldalán. December 3-án 17:30-kor a Meryl Streep főszereplésével egy családi vígjáték következik, az Egyszerűen bonyolult, majd másnap este 21:00-kor a „me too-témát” feldolgozó Botrányt adja a csatorna Charlize Theron, Nicole Kidman és Margot Robbie főszereplésével.

A születésnapos SuperTV2 tehát novemberben is színes programkínálattal, premier tartalmakkal és népszerű saját gyártású műsorokkal várja a nézőket!