Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Teljesen összetört a börtönben a droggal lebukó Herczeg Zoltán

Csalódott, mert egy olyan személy árulhatta el, akire barátjaként tekintett.

Herczeg Zoltánt, az ismert divattervezőt október 21-én vették őrizetbe kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanújával. Herczeg egyedül ücsörög a cellájában, így van ideje gondolkodni. A Blikk úgy tudja, a droggal megbukó Herczeg le van sújtva a fogvatartása miatt, de talán amiatt a legcsalódottabb, hogy az az illető árulhatta el, akit a barátjának hitt.

– Rettenetesen csalódott, és nagyon rosszul érzi magát odabent – súgta meg a lapnak Herczeg Zoltán egyik jó barátja, aki szerint a divatguru újra és újra végigpörgeti magában az elmúlt hetek eseményeit, és egyre több fájdalmas következtetésre jut.

– Zoli amiatt bánkódik leginkább, mert úgy fest, az az illető dobhatta őt fel, akit évekig a barátjának hitt. Úgy egy évtizede ismerik egymást, és ugyan Zoli igazi barátai közül többen is figyelmeztették, hogy vigyázzon vele, mert kétes híre van, bízott benne. Csak most, utólag lett gyanús neki is, hogy ez az illető nagyon agitálta, hogy vásároljon tőle, mert később már nagyon drága lesz… Ahogy visszaidézi, egy ideje mindenáron próbálta rávenni őt a vásárlásra, és Zoli most úgy gondolja, hónapok óta figyelhették őket, és arra várhattak, mikor bólint rá a vásárlásra – mondta.