Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Énekes lett Kóbor János lányából

Kóbor János lánya, Léna eldöntötte, kipróbálja magát énekesként egy együttesben.

Az Omega frontemberének lánya már májusban is azt nyilatkozta, hogy a tánc mellett a zenével is szeretne komolyan foglalkozni a jövőben. Kóbor Léna most arról beszélt a Borsnak, hogy ez a terv továbbra sem változott, szeretne édesapja nyomába lépni, és meg is tette ehhez az első lépést, ugyanis a gimnáziuma zenekarának az énekese lett.

– Megkeresett az együttes egyik tagja, és nekem szegezte a kérdést, hogy te csak táncolni vagy énekelni is tudsz? A bandának már van egy énekese, de úgy gondolták, hogy egy női hang jót tenne a csapatnak. Még nagyon friss ez a szerep, de boldogan próbálok velük, és klassz ötleteink vannak a jövőre nézve – nyilatkozta Kóbor Léna, aki arról is beszélt, hogy mindennek az édesapja is biztosan örül.

– Gyönyörű emlékeim vannak azokról a délutánokról, amikor együtt zenéltünk, nevettünk és énekeltünk. Tudom, hogy bárhol is van, most büszkén mosolyog, és szorít nekem – idézte fel a fiatal lány, aki arról is beszélt a Borsnak, hogy a későbbiekben akár egy Omega-dalhoz is hozzányúlhat, de egyelőre úgy érzi, hogy ennek még nincs itt az ideje. Korábbi nyilatkozatában ugyanerről azt mondta:

– A papa egy legenda volt, soha senki nem lesz olyan, mint ő. Én sem. De nem is kell, mert én egy teljesen más stílust képviselek. Nem akarok hasonlítani senkihez, ő is mindig arra biztatott, hogy legyek egyéniség. Nem azért szeretnék sikeres lenni, mert Kóbor János lánya vagyok, hanem önmagam miatt.