Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sipos Peti az intenzíven szorított testvére, Sipos Tamás életéért

A mai napig szörnyű emlék számára, amikor testvére felakadt egy villámhárítóra…

Borzalmas időszakon ment keresztül a Sipos-család, amikor Sipos Tamás – az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja – súlyos sérüléseket szenvedett gyerekkorában.

– Én megalapoztam a nevünket minden iskolában. Igazi osztály bohóca voltam, amit nem annyira szerettek a tanárok. Nem buktam meg semmiből, de tény és való, hogy eleven típus voltam. Volt olyan iskola, ahol még az utolsó héten is azzal fenyegetőztek, hogy kicsapnak. Akármilyen laza gyerek is voltam, a mai napig szörnyű emlék, ami Tomival történt – mondta a 95.8 Sláger FM-en Sipos Peti, aki nagyon aggódott testvére életéért.

– Én inkább önveszélyes típus voltam. Nekem sem volt kellemes, amikor a veszprémi kórház intenzív osztálynak vendégszeretetét élveztem. Egy bolt tetején mászkáltam az unokaöcsémmel, amikor a nedves tetőn megcsúsztam. Már nem tudtam megkapaszkodni, a villámhárító pedig belém állt. Szinte felbontott, volt, amim eltört. Elég szörnyű volt a helyzet – idézte fel a történteket Sipos Tomi, akinek testvérében mély nyomot hagyott az eset.

– Végignéztem az egészet, még most is rémes rágondolnom. Sokáig magamat hibáztattam a dolog miatt, pedig nem tehettem volna semmit. Mégis, ahogy láttam Tomit felakadni arra a szögvasra… én akasztottam le róla. A mai napig elfog a borzongás, ha csak rá gondolok. Kész szerencse, hogy felépült ebből a szörnyű balesetből – mondta az ’ÉdesKettes’ – ben Sipos Peti.

A beszélgetés itt hallgatható meg:

Fotó: TV2