Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kulcsár Edina: A házasságom jogilag is véget ért

Csak Márkra és a családjára szeretne koncentrálni.

Kulcsár Edina és G.w.M a héten estek ki a Párharcból, amit azért vállaltak el, hogy mindenkinek meg tudják mutatni, mekkora boldogságban és harmóniában élnek. Kulcsár a Blikknek elmondta, a műsor óta csak pozitív visszajelzéseket kapott követőitől.

– Rengeteg üzenetet és kommentet kaptunk, amelyben arról írtak, mennyire megszerettek minket. Az utcán is leszólítanak, és gratulálnak a szerelmünkhöz. Ez hatalmas visszaigazolás számunkra, s végre mások is látják, hogy mennyire boldogok vagyunk. Önmagunkat adtuk a műsorban, és ugyanolyan őszintén, tiszta szívvel, kitartóan játszottunk, mint ahogy a mindennapokban is élünk. Első perctől ez a szerelmünk alapja.

A közösségi oldalain azonban már nem enged akkora betekintést a magánéletében, mint azt korábban tette.

– Korábban jóval aktívabb voltam, de a lelki világom megkívánta, hogy visszavonuljak. Jelenleg pedig nem érzem szükségét annak, hogy teljes mértékben visszatérjek, vagy megosszam az életem minden részletét. Nem az az első dolgom, hogy posztoljam, ebben a tekintetben is sokat változtam. Inkább megélem az adott boldog pillanatot, amiből rengeteg van. Így, hogy már a házasságom jogilag is véget ért, és végleg le tudtam zárni a múltat, csak Márkra és a családunkra szeretnék koncentrálni. Ő, a gyerekeim és a születendő babánk a legfontosabb – fogalmazott Kulcsár Edina.