Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A börtönben adott interjút Aurelio – 9 hónapja van a rácsok mögött

Nagyon lefogyott a börtönben és csendesebb lett Aurelio.

Aurelio úgy gondolta, ő bármit megtehet, de ma már máshogy látja – többek közt ezt tanulta a börtönben, ahol a Fókusznak elmondta, milyen nehéz feldolgoznia, hogy nem láthatja féléves kislányát. A rács mögött töltött eddigi 9 hónap alatt 13 kilót fogyott, mindennap fél ötkor kel, reggel hattól már dolgozik: súlyos bűncselekményekért elítéltekkel együtt csontvázakat készít, amiket oktatási célra használnak világszerte.

Aurelio számára a börtönben esténként a tévézés jelenti a programot. Az elmúlt hetekben a Celeb vagyok, ments ki innen! összes adását megnézte, mivel annak idején ő is járt a dzsungelben. „Ez most a dzsungelnél is keményebb, úgy érzem. Itt fel van adva a lecke. Ez más jellegű túlélőtábor. (…) »Mi van helikopter? Na, mi van sírós, itt nem fogsz sírni, ez a való világ.« Ez egy favorit mondat” – mondta el a börtönlétről a ValóVilág 6. győztese.

A harsány, szókimondó és szabadszájú Aurelio a börtönben visszavett a stílusából, ott ugyanis sokszor jobb csendben maradni, ő pedig minden percben arra törekszik, hogy kedvezménnyel szabadulhasson. Elmondása szerint korábban azt hitte, mindent megtehet, de ez a nézete most megváltozott. „Sokszor azt hittem, hogy én szartam a spanyolviaszt, és bármit megtehetek, de az élet most olyan feladat elé állított, amiből megtanultam, hogy a szabályok azért vannak, mert azokat be kell tartani” – árulta el az egykori valóságshow-sztár, aki a börtönben tudta meg, hogy apa lett. Kislánya, Sofia áprilisban született meg, amikor a férfi már két hónapja a rácsok mögött ült. A kicsi édesanyját gyerekkora óta ismeri, nagyon jó baráti viszonyban vannak.

Jó magaviseletért jövő májusban kérvényezheti a feltételes szabadon bocsátást. Ekkor kell elkezdenie a drogügyek miatt korábban kiszabott 1 év 2 hónapos börtönbüntetését is. Ha itt is minden szabályt betart, akkor talán a jövő karácsonyt már otthon töltheti.