Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra házasodna Nádas György

Bármikor újra igent mondana egymásnak Nádas György és felesége, Zsuzsi.

A komédiás és párja 2013-ban házasodtak össze egy hajón. A közelgő tizedik évfordulón újra megerősítik a házasságukat, így egy ruhapróbán is részt vettek. Gyurira 30 év után újra jó a konfekcióméret, hiszen nemrég 20 kiló feleslegtől szabadult meg.

Nádas György úgy érzi, tényleg megtalálta az igazit. Az évfordulóhoz közeledve még mindig boldogan emlékeznek vissza a nagy napra.

– 2013 nyarán volt az esküvőnk egy hajón a Dunán. Nagyon vidám és szép esküvő volt, pont úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Mindketten fehérben voltunk, és a násznéptől is ezt kértük. Pillanatok alatt megszerveztük; a meghívó szövegét, a designt, a zenét, a menüt, a műsort, a ruhát, mindent magunk találtunk ki. Rengeteg vicces pillanat volt az esemény során – emlékezett Nádas György, aki mostanra jobban mutat öltönyben, mint anno. Gyuri sokat fogyott, amiben felesége hatalmas motivációt jelentett számára.

Nadas Gyorgy eskuvo

– A túlsúlyom már komoly problémákat okozott, ezért tudtam, hogy le kell fogynom. Rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom 20 kilót. Kipucolta a zsírokat és fele akkora adagokkal is jól lakom, így könnyen beindult egy egyenletes és egészséges fogyás. Szeretnék a feleségem mellett minél több időt eltölteni! Engem ő abszolút motivál, a fittségben, a munkabírásban, hiszen nekem is nagyon fontos, hogy bírjam az iramot. Nem csupán szerelmesek vagyunk, nem csupán egy házaspár, hanem egymás legjobb barátai, társak, alkotótársak, munkatársak, lelki társak, gyermekeink stabil szülői háttere – mondta a humorista, aki azt is elárulta, szerinte mi a jó házasság titka.

– Szeretet, elfogadás, teljes bizalom, közös célok, hasonlóság, humor és nevetés minden nap, rengeteg beszélgetés, érzelmi kommunikáció, adni másoknak, értékelni minden apró örömöt és pillanatot. Egy szinten kell lenni intellektuálisan, életfelfogásban, fontos a családi háttér, az, hogy ki honnan jön. Egyensúlyt és harmóniát teremteni, szeretetet adni és hagyni a másiknak egy kis énidőt – ezekhez talán nem árt az érettebb életkor. Mindkettőnknek ez a harmadik házassága, mi már tudjuk, hogyan kell jól működtetni – meséli Nádas György, aki számára a felesége a tökéletes nő.

NadasGyorgy eskuvo