Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Itt kezdett új életet Bíró Ica

Családja segítségével találta meg új otthonát, ahova lassan egy éve rendezkedik be.

Kemény időszak van Bíró Ica mögött, akinek lakhatási problémái rányomták a bélyeget az elmúlt éveire. A szőkeség azonban nemrég fellélegezhetett, hiszen családi körön belül sikerült találnia egy olyan ingatlant, ahova berendezkedhetett.

– Tulajdonképpen már tavaly év végén is hoztam át cuccokat ide, de aztán annyit dolgoztam, hogy el se tudtam kezdeni a kicsomagolást még nagyon sokáig. Azóta is csinosítgatom, szépítgetem a lakást, igyekszem a magam stílusára, ízlésére kuckósítani – mondta Bíró Ica, aki a Mi van a hűtődben? stábját, azaz barátait, Tinát és Emiliot fogadta új otthonában.

MVH BI03

– Szeretek itt lakni, van egy kis kertrészem, aminek a kutyák is örülnek. Sokáig dobozokban állt minden, de aztán szép apránként elkezdtem belakni az egészet. Nagyon jó érzés, hogy itt nyugalom van, hogy fedél van a fejem fölött. Jól érzem itt magam – árulta el a kirobbanó formában lévő metállady, aki úgy érzi, túl van a nehezén.

– Elképesztően sokan szurkoltak nekem, innen is köszönöm nekik. Fantasztikusak az emberek, sokan biztattak és mellettem állnak még most is. Úgy voltam vele, hogy ha törik, ha szakad, végigcsinálom ezt az egészet és igyekszem emelt fővel kijönni ebből a szörnyű helyzetből. Nem volt könnyű időszak, de úgy érzem sikerült. Egy főnix vagyok, tudtam, hogy talpra fogok állni – mondta Bíró Ica, aki örömmel mutatta meg új otthonát Tinának és Emilionak is.

MVH BI02