Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Fresh Andi megrázó vallomása: Nagyon féltem, hogy belehalok a rákba

Az énekesnőnél 2021 januárjában diagnosztizáltak nála mellrákot.

Fresh Andinál tavaly januárban diagnosztizáltak mellrákot, amit az énekesnő hónapokon át csak a hozzá legközelebb állókkal osztott meg. 2021 szeptemberében állt nyilvánosság elé a történetével, amikorra már kijelenthette: legyőzte a betegséget.

Az énekesnő azóta tünetmentes, a napokban pedig Lilunak adott interjút. Mint mondta, kezdetben azért csak a családtagokkal és a szűk baráti körével osztották meg, hogy beteg, mert nem akarta, hogy az emberek sajnálják. Idővel viszont úgy döntött, inkább maga meséli el, mi történt vele, mert nem szerette volna, ha lesifotósok lesznek figyelmesek a párcentis hajára a kemoterápiás kezelései után.

Hozzátette: miután először talált csomót a mellében, nem gondolt arra, hogy daganat állhat a háttérben, miután viszont megkapta a diagnózist, rettegni kezdett, hogy vajon áttétet képzett-e a betegség a szervezetében.

– Hogy féltem-e, hogy meghalok? Nagyon. Fel is kerestem egy onkopszichológust. Nagyon féltem. Mert az egy dolog, hogy én megtudtam ezt a diagnózist, de akkor még vártak rám vizsgálatok, mert még nem tudtuk, hogy van-e valahol máshol is, hogy valami távoli szervre képzett-e áttétet – magyarázta.

Az eredmények végül kimutatták, hogy nincs áttét, ám mint mondja, azt az időszakot, amíg a leleteire várt, a legrosszabb ellenségének sem kívánná.

– Nagyon féltem, amíg ezek az eredmények nem jöttek meg, hogy akkor itt a vége? Ne már… Akkor sem én voltam előtérbe helyezve magamnak, hanem a szüleim. Hogy az én apukám meg az anyukám ebbe belehalna, nem tudnák feldolgozni.

Az énekesnő és a családja ekkoriban igyekeztek minden jó hírnek örülni, a kezelések pedig sikeresnek bizonyultak. Fresh Andi azóta missziójának érzi, hogy felhívja az emberek figyelmét a betegség veszélyeire és a megelőzésére, a jövőben szeretne egy előadássorozatot is szentelni ennek.