Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Béres Anett véget vetett a kapcsolatának, ami miatt nyáron részt vett az ayahuasca–szertartáson

Sajnálja, hogy öt évet pazarolt rá az életéből.

Béres Anett még júliusban vett részt egy ayahuasca–szertartáson, ami kis híján az életőbe került: a szeánsz másnapján az erdőbe menekült a hallucinációi elől, végül lezuhant egy magaslesről, életveszélyes sérüléseket szerzett.

Az egykori ValóVilág szereplő néhány hete árulta el, hogy egy párkapcsolati probléma miatt döntött úgy, hogy részt vesz a teaszeánszon, ám a halálközeli élménye után átértékelte az életét, és mint kiderült, azóta véget is vetett a szóban forgó viszonynak.

– Húszéves korom óta vágyom arra, hogy családom legyen, de mindig olyan férfiakat vonzottam be, akikkel nem volt közös jövőnk. A legutóbbi szerelmemmel is öt évig tartott a se veled, se nélküled viszony. Sajnálom, hogy ennyi időt pazaroltam rá, hogy nem voltam erősebb, nem bírtam lépni – mondta a Borsnak.

Hozzátette, a férfival többször is szakítottak, de mindig folytatták a kapcsolatot, amivel sehová sem haladtak, még az összeköltözésig sem jutottak el. Az exe nevét még a csuklójára is rátetováltatta, nemrég ezt is elkezdte eltávolíttatni a bőréről.