Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsoltról: Egy nagy ajándék az életemben

Amíg Dominikán volt, Gáspár Győző öccse gondoskodott a gyerekeiről.

Demcsák Zsuzsa a minap a Borsnak nyilatkozott arról, mennyire boldog, hogy hazatérhetett Magyarországra. A műsorvezető Dominikán forgatott, ez idő alatt fizikai fájdalomként élte meg, hogy két hónapig nem találkozhatott a gyerekeivel. Demcsák most arról is beszélt a lapnak, hogy a távolléte alatt a barátai és a nagyszülők gondoskodtak a fiáról és a lányáról, de mint kiderült, a kollégája, Gáspár Zsolt is besegített.

Zsolti egy nagy ajándék az életemben. Amíg Dominikán voltam, akkor is sokat beszéltünk, sőt még a gyerekeimről is gondoskodott itthon – mondta Demcsák, aki a Farm VIP idei évadát is együtt vezeti Gáspár Győző öccsével.

Később Gáspár Zsolt is nyilatkozott a Borsnak, mint mondta, Demcsák Zsuzsára úgy tekint, mintha családtag lenne, amíg pedig távol volt, a felesége főzött is műsorvezető gyerekeinek.

– Természetesen gondoskodtunk róluk. A feleségem főzött nekik, amit becsomagoltunk, és mivel volt dolgom Budapesten, elhoztam nekik. Ismernek, nagyon kedvesek voltak és örültek neki – magyarázta Gáspár.

Demcsák Zsuzsa egyébként október végén jelentette be a közösségi oldalán, hogy indiai származású férjével, Krishan Dangwa három év házasság után elválnak útjaik.