Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsoltról: Egy nagy ajándék az életemben

Amíg Dominikán volt, Gáspár Győző öccse gondoskodott a gyerekeiről.

Demcsák Zsuzsa a minap a Borsnak nyilatkozott arról, mennyire boldog, hogy hazatérhetett Magyarországra. A műsorvezető Dominikán forgatott, ez idő alatt fizikai fájdalomként élte meg, hogy két hónapig nem találkozhatott a gyerekeivel. Demcsák most arról is beszélt a lapnak, hogy a távolléte alatt a barátai és a nagyszülők gondoskodtak a fiáról és a lányáról, de mint kiderült, a kollégája, Gáspár Zsolt is besegített.

Zsolti egy nagy ajándék az életemben. Amíg Dominikán voltam, akkor is sokat beszéltünk, sőt még a gyerekeimről is gondoskodott itthon – mondta Demcsák, aki a Farm VIP idei évadát is együtt vezeti Gáspár Győző öccsével.

Később Gáspár Zsolt is nyilatkozott a Borsnak, mint mondta, Demcsák Zsuzsára úgy tekint, mintha családtag lenne, amíg pedig távol volt, a felesége főzött is műsorvezető gyerekeinek.

– Természetesen gondoskodtunk róluk. A feleségem főzött nekik, amit becsomagoltunk, és mivel volt dolgom Budapesten, elhoztam nekik. Ismernek, nagyon kedvesek voltak és örültek neki – magyarázta Gáspár.

Demcsák Zsuzsa egyébként október végén jelentette be a közösségi oldalán, hogy indiai származású férjével, Krishan Dangwa három év házasság után elválnak útjaik.