Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Halottá nyilvánítják Novozánszki Fannit

A médiában VV Fanni néven ismert Novozánszki Fanni ügye 2017 óta húzódik.

A nő öt évvel ezelőtt tűnt el budapesti lakásából, az utolsó róla készült felvételen B. László karjaiban volt látható egy mélygarázsban, amint a férfi az autója felé cipeli. A Fővárosi Törvényszéken júliusban hoztak ítéletet az ügyben, ekkor mondták ki, hogy Novoszánszkit egyértelműen B. László ölte meg, méghozzá haszonszerzés céljából. A férfit életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték, legkorábban 30 év után helyezhető feltételesen szabadlábra.

A nő holtteste azonban azóta sem került. Ezzel kapcsolatban arról ír a Story, hogy most mégis halottá nyilváníthatják az egykori valóságshow-szereplőt. Amint a lap írja, november 21-én, azaz tegnap volt öt éve, hogy Novozánszki eltűnését bejelentették, ami a jog szerint egyúttal azt is jelenti, hogy az eltűnt személyekre vonatkozó ötéves elévülési idő lejártával a család kérvényezheti szerettük halottá nyilvánítását. A lap információi szerint a család ennek megfelelően kérvényezni fogja, hogy Novoszánki Fannit halottá nyilvánítsák.

– Sajnos semmi reményünk nincs, hogy még él, vagy hogy ennyi év után megtalálják a holttestét. Ez egy lelki és egyúttal jogi lezárása is a tragédiának – nyilatkozta a család ügyvédje, dr. Lichy József.

A procedúra azért is szükséges, mert a halotti anyakönyvi kivonat kiállításával megkezdődhet a hagyatéki eljárás, továbbá a nőnek végre emlékhelyet állíthatnak a temetőben, ha a családja szeretné, erre ugyanis mindeddig nem volt lehetőség.