Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Súlyos dolgok derültek ki Pásztor Erzsi egykori válásáról

Őszintén mesélt Holl István színművésszel való elválásáról Pásztor Erzsi.

36 évesen vált el férjétől Pásztor Erzsi, azóta egyedül él. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színésznő A TE döntésed című műsorban mondta el, hogy Holl István a túlhajszoltságtól alkoholista lett.

– Volt egy pont, amikor azt mondtam, nincs tovább. Amikor jött az új autónk, egy Lada és másnap elvették a férjem jogosítványát és a kocsi ott állt a kocsma előtt – mesélte Pásztor Erzsi.

Holl István színész egy mélyszegénységben élő családból származott, de tehetségére hamar felfigyeltek.

– Amikor a kislányom megszületett, akkor kezdett el inni. Akkor már nem vele foglalkoztam, neki addig minden tálcán volt kínálva – emlékezett vissza a színésznő, akinek kislánya már óvodás volt, amikor annyira megromlott a helyzet, hogy már nem bírta tovább, döntés elé állította a férjét.

– Itt nincs vagy-vagy… volt elvonókúrán előzőleg, de visszaesett. Akkor azt mondtam, vége, nem csinálom tovább, nincs mese. Hazavittem a kislányomat és beadtam a válást és elváltunk – mesélte a színésznő, akinek a gyermeke nagyon nehezen reagált a válásra, édesanyját okolta mindenért.

Pásztor Erzsi nagyon nehezen élte meg azt az időszakot, lefogyott és strúmája lett.

– Ott volt a válás, a férjem és a cirkuszok… nem tudom elmesélni. Szóval nekem az alkohol az hú! – emlékezett vissza a nehéz időszakra a színésznő. Hozzátette, a gyermekének el kellett válnia ahhoz, hogy megértse az édesanyja döntését.