Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bangó Margit másodszor is legyőzte a rákot

Bangó Margitnak nemrég műtétje volt, ugyanis a nyáron ismét kiújult a rákja.

Most viszont elmondta, hogy már második alkalommal lett minden eredménye negatív szeptember óta. A művésznő azt üzeni azoknak, akik betegek, hogy legyen hitük, mert Isten az orvosok orvosa.

Bangó Margit rákja a nyáron ismét kiújult, emiatt műtétet hajtottak végre rajta a kórházban, majd kemoterápiás kezelést kapott. A Kossuth-díjas előadóművész szeptemberben azt mondta, hogy a mostani, harmadik műtét „már jól sikerült, pozitív lett az eredmény, mert a két első műtétnél rosszindulatú daganat volt, a harmadik szerencsés, jóindulatú volt hála a Jóistennek”.

A Bors megkeresésére a művésznő elmondta, hogy már jól van, bár a régi ereje még nem tért vissza. Nemrég volt kontrollon és minden eredménye negatív lett, már második alkalommal. Háromhavonta jár ellenőrzésekre.

Azt is elmondta, hogy lányával, Marikával hamarosan egy televíziós műsorban fognak szerepelni, anya-lánya duett lesz. A betegség annyit változtatott rajta csupán, hogy immár ülve énekel.

Bangó Margit azoknak is üzent, akik most éppen betegek:

– Azt üzenem annak, aki beteg, hogy legyen hite! Isten az orvosok orvosa. Hogyha azt mondja egy doktor vagy kettő, hogy nem tud meggyógyulni, az nem igaz. Az élő bizonyíték erre én vagyok. Másodszor győztem le a rákot, itt vagyok, teszem a dolgomat. Fellépek, járok vidékre is, ugyanolyan elánnal énekelek, mint mindig. Ebből nem tudok engedni – fogalmazott az énekesnő.