Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csuti: Nehéz lesz az ünnepi időszak

Kulcsár Edina és Csuti első alkalommal tölti külön a szeretet ünnepét.

Bár már sokan teljesen felpörögtek az ünnepi forgatagban és visszaszámlálnak karácsonyig, Csuti még nem szellemült át teljesen. Az édesapa kemény hónapokat tudhat maga mögött, most pedig elárulta, hogy miért lesz számára nehéz az ünnepi időszak is.

Csutit állítása szerint még nem érte el a karácsonyi láz, mindössze a ház külsejét díszítette fel, de a belsejének és a kertnek még várnia kell. Az édesapa csütörtökig még forgat, utána viszont az a terve, hogy teljes erővel belevesse magát a készülődésbe. Megemlítette, hogy a gyerekekkel írtak levelet a Mikulásnak és a Jézuskának is, illetve már jó ideje gyűjtötte az ötleteket az ajándékokra nekik.

Az apuka kemény éven van túl, hiszen elvált egykori kedvesétől, Kulcsár Edinától, ezenkívül további családi veszteségek is érték őt, amelyeket nehezen tudott megemészteni, sőt, a mai napig nyomot hagytak benne.

– Nehéz lesz az ünnepi időszak, az biztos. Ez az első karácsonyom, amikor már egyik nagymamám sem lesz velünk. Viszont 26-án elutazunk a gyerekekkel kicsit pihenni. Ott lesz édesanyám és nevelőapám is, nagyon várom, garantáltan jól fogjuk érezni magunkat – számolt be a Borsnak az ünnepi terveiről, azután kitért a gyermekeire is:

– Szülőként is jó dolog várni, látni a gyerekeid szemében ezt a csillogást, örömöt, amit az ünnep okoz. Annyira jó gyerekek, rengeteg örömöt adnak nekem. Úgy gondolom, ennél többet nem is kívánhatok – fűzte hozzá.