Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csonka András: A kocsimban élem az életemet!

Pici első látásra beleszeretett mostani autójába, ami négy éve megbízható társa a mindennapokban.

A népszerű színész szinte állandóan úton van, így egyáltalán nem mindegy számára, milyen kocsit vezet. Ha éppen nem próbára, vagy előadásra siet Budapesten, akkor ügyeletes sofőrként viszi kollégáit közös vidéki fellépésükre. A Trimedio News-nak elárulta, olyan is megsett, hogy egy szerencsétlen tévedés miatt a kocsijában kellett aludnia.

Csonka András hűséges típus, imádott Alfa Romeójától 13 közösen eltöltött év után vált meg. A színész-énekes saját bevallása szerint az autójában éli az életét, ezért számos szempontot kellett figyelembe vennie, amikor a következő társát választotta. A kérdés hamar megoldódott, amikor egy autószalonban bemutatták neki a Volkswagen T-Roc modellt.

IMG 9848

– Első látásra szerelem volt – mesélt a nagy találkozásról Pici. – Tényleg a kocsimban élem az életemet, nagyon nem mindegy milyenben ülök. Nem vagyok márka bolond, a műszaki dolgokhoz nem nagyon értek, de a német minőségről, megbízhatóságról mindenki hallott már. Mindenképpen egy városi terepjárót, SUV-ot szerettem volna, ami biztonságos, nem hagy cserben, kényelmes és emellett még jól is néz ki. Számomra esztétikailag a trendi, de időtálló, elegáns, de mégis sportos megjelenés is fontos, ami tele van modern dolgokkal. Azért is szerettem bele már az első találkozáskor ebbe a modellbe, mert ezt mind megtalálom benne. Ráadásul olyan szép letisztult, mint a lakásom. Színben csakis a fekete a nyerő nálam, mondhatni a mániám, ha autóról van szó, az enyém belül rejtett LED fényekkel van ellátva, ezt is imádom.

Az énekes- színész azt is elmesélte, hogy bár ezt a Volkswagen T-Roc modellt már négy éve használja, számos közös kalandon estek már át. Első külföldi autós útjára is ezzel a csodajárgánnyal indult neki.

– Korábban nem mertem elindulni még közelre sem külföldre – folytatta. – Féltem, hogy mi lesz, ha lerobbanunk, ha bármi történik. De ezzel már simán elindultam, első közös utunk, ráadásul három barátommal, egy Toscan körút volt, fantasztikusra sikerült. Tavaly nyáron még aludtam is benne, amikor egy szerencsétlen véletlen miatt, az Apácashow szegedi próbája után az ott kibérelt lakásba nem tudtam bejutni. Egy vicces eset pedig Budapesten a belvárosban történt, amikor már egy ideje araszolva parkolóhelyet kerestem. Éhes lettem, kibontottam egy Túró Rudit, amitől az egyik kezem tiszta csoki lett, a másikban az édesség volt, amikor hirtelen megláttam egy helyet. Na gondoltam, ezt hogy oldom meg, hogy ne legyen után tiszta csoki a kocsi. De aztán eszembe jutott, hogy van benne parkolóasszisztens, aki egy érintés után gyönyörűen beparkolt helyettem anélkül, hogy hozzáértem volna a kormányhoz. Kelle ennél több? – mondta lapunknak.

IMG 9847 2