Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Édesapja elvesztése után most húgáért aggódik Dopemant – „Imádkozzatok Fruzsiért!”

Súlyos beteg testvérét kórházba kellett szállítani.

December elején veszítette el édesapját Dopeman, most pedig újabb csapás érte a családot. Kórházba kellett szállítani húgát, aki egy orvosi műhiba miatt a születésekor súlyos agysérülést szenvedett.

– Január 1-jén édesanyám épp ebédeltette Fruzsinát, amikor félrenyeléses tünetei lettek, a torkán akadt egy falat. Sem kiköpni, sem kihányni, sem lenyelni nem tudta, ezért mentőt kellett hívni, akik kórházba szállították – mesélte a zenész hivatalos Facebook-oldalán. – Ott gyomorszondával kimosták a gyomrát, így eltávolítva a nyelőcső alsó részében megakadt falatot. Hazavitték Fruzsit, azt hittük, minden rendben lesz. Mondták a kórházban, hogy másnap csak levest és pépes ételt ehet, utána már ehet szilárdat is. Anyu lefektette Fruzsit, ám hajnali fél kettőkor borzalmas epilepsziás roham tört rá, ezért ismét mentőt hívtak és irány a kórház. Amikor rendeződött a helyzet, reggel ötkor a testvérem, Peti és anyu hazahozták Fruzsit, mert abban a kórházban már nem is tudtak volna mit kezdeni vele, mivel komoly neurológiai problémákkal küzd. Kora délután azonban ismét jöttek a félrenyeléses tünetek, ekkor anyu – aki gyakorlatilag már egy orvos szintjén van – mondta, hogy szerinte a sönttel lehet a probléma. Ez egy cső, ami elvezeti a felesleges agyvizet, mert az orvosi műhiba miatt Fruzsi szervezete erre nem képes. Gyerekkorában több műtétje is volt, mert ahogy nőtt, folyamatosan cserélni kellett, aztán sokáig nem kellett hozzányúlni. Legutóbb édesapám sztrókja előtt kellett emiatt ismét műteni Fruzsit. Az idegsebészetre vitték a húgom, ahol – sajnos – már visszajáró vendégek vagyunk, de nagyon lelkiismeretes, remek orvosok látták el ismét – mondta, majd hozzátette, készült CT, röntgen, majd MR-vizsgálat is lesz. A söntnél semmit nem találtak az orvosok, azonban egy másik agyi problémára fény derült a vizsgálatok során.

– Kiderült, hogy a hátsó agykamra tágabb, nyomhat egy központot, emiatt lehetnek nyelési problémái. Kapott infúziót, egyelőre kiegyensúlyozott az állapota, és lehet, hogy az infúzióval a söntöt is átmosták. Az is előfordulhat azonban, hogy komolyabb a probléma, és újabb agyműtétre lesz szüksége. Mindenkit kérek, hogy imádkozzon Fruzsiért és a családunkért, mert a pozitív energia most nagyon fontos nekünk! – mondta a rapper.