Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szörnyen nehéz évet tudhat maga mögött Sáfrány Emese! –„Nem omolhatok össze”

A nehézségek ellenére elsősorban anyaként kell helytállnia.

Sáfrány Emese számára a tavalyi év maga volt a pokol, ugyanis rengeteg megpróbáltatással kellett szembenéznie, ám egy percre sem hagyhatta el magát, ugyanis édesanyaként a legfontosabb feladata, hogy gondoskodjon fiáról.

A légtornász még tavasszal szakított egykori kedvesével, Ádámmal, amit Emesének nehezen sikerült feldolgoznia, hiszen négy évig alkottak egy párt. A történteket egy pszichológus segített neki feldolgozni. Miután összeszedte magát lelkileg, ismét rátalált a szerelem a TNT-s Inti, azaz Zuber Krisztián személyében. A zenésznek gondok voltak a szívével, ugyanis szívritmuszavarral és szívelégtelenséggel is küzdött, így meg kellett őt műteni.

Nyáron pedig barátnője, VV Anett került be súlyos sérülésekkel a kórházba, miután ayahuasca hatóanyagot is tartalmazó teát ivott, amitől hallucinált, rosszul lett, majd horrorbalesetet szenvedett. Szerencsére a lány szépen gyógyul, Emese pedig mindenben segít neki.

Karácsony napján pedig betörtek a belvárosi stúdiójába, és közel félmilliós kárt okoztak neki, megrongálták az ajtót, és több kelléket is eltulajdonítottak a lakásból. Mindemellett a saját vállalkozását is életen kell tartania, így hatalmas teher nyomasztja.

– Szerencsém van, hogy a gyerekem apjával jó viszonyt ápolunk, és kulturáltan meg tudtuk beszélni, Nolen mikor kinél legyen. Az apás napokon persze még többet dolgozom, hiszen akkor nem a gyerektől veszek el időt. Két vállalkozásom is van, a légtornastúdió és egy sporteszközöket forgalmazó webshop. Mindent én csinálok, én oldok meg. Ugyanis ha felmond a recepciós a stúdióban, ha kifogy egy termék a raktárból – csak hogy pár dolgot említsek az elmúlt hetekből –, akkor nekem kell intézkednem. És sem a hétköznapi terhek alatt, sem komolyabb problémák esetén nem omolhatok össze – anyaként egyszerűen nem tehetem. Mert ha én nem vagyok jól, azt a fiam azonnal megérzi. De tényleg jól vagyok! Eleget foglalkoztam, foglalkozom magammal ahhoz, hogy így vagy úgy, de túllendüljek a gondjaimon – mondta a Story magazinnak.