Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nem halljuk többé Pásztor Erzsi hangját, egészségügyi okokból befejezi a szinkronizálást

A színésznő búcsút int a stúdióknak, mert hallókészülékkel nem tud dolgozni.

Pásztor Erzsi befejezte a szinkronizálást. A színésznő elárulta, ennek egészségügyi okai vannak, ugyanis a hallása már nem a régi. Mint mondja, hallókészülékkel pedig nem tud dolgozni a stúdióban.

A Blikk az Aranytíz Kultúrház előadásán nosztalgiázott a szinkronmunkáiról a színésznő, aki elmondta, noha jó keresetkiegészítés volt neki ez a nyugdíj mellett, az utolsó ilyen típusú munkát vállalta el.

– Úgy érzem, hogy nekem ez már sok. Délelőtt próbálok, este előadásom van. Most éppen ráértem, és egy régi kedves csapat hívott szinkronba. Elvállaltam. Kivételes eset, de vegyünk úgy, hogy ez meg sem történt! – mondta a lapnak a színésznő, akinek az egyik legismertebb szinkronszerepe a Csengetett, Mylord? című sorozathoz köthető.

– A szinkronszerepek hozzátartoznak az életemhez, a rajongóim sokszor Mrs. Liptonnak hívnak. Vigyázok magamra, így maszkban járok, és a vonaton is megismerték a napokban a hangomat. Egy hölgy két székkel mögülem odajött autogramot kérni! Aztán már az egész vagon odajött – mesélte.