Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Ezért vállalta Árpa Attila a Nagy Ő-t – „Megmutathattam a „régimódi” udvarlás fontosságát”

Árpa Attila elárulta, sikerült-e elérnie a célját.

Heteken át követhették nyomon a nézők, ahogy közel húsz hölgy verseng Árpa Attila kegyeiért a Nagy Ő című műsorban. A színészként, valamint rendezőként és producerként is bizonyító Árpa most elárulta, hogy miért mondott ’igen’-t a műsorban való szereplésre.

– Alapvetően nem sok keresnivalója lenne egy ilyen formátumnak a képernyőn 2022-ben, hiszen nagyon felgyorsult a világ, így az ismerkedési szokások is. Ugyanakkor szerettem volna megreformálni egy kicsit ezt a műfajt, behozni olyan dolgokat is, amelyek többet adnak, mint egy szimpla ismerkedési folyamat nyomonkövetése – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Árpa Attila, aki úgy érzi, küldetése célt ért.

– Egyrészt megmutathattam egy kicsit a színházi világomat is, behozhattam a műsorba Balázs Andit, akivel hat éve játsszuk együtt a Karinthy Színházban a Tortúra című darabot. Emellett része lehetett a műsornak egy kicsit a drámapszichológia is, amelyet szintén fontosnak tartok. Mindezek mellett valamennyire visszahozhattam és megmutathattam a „régimódi” udvarlás fontosságát és szépségét is – tette hozzá a médiaszemélyiség, aki bízik benne, hogy a műsorban látottak jó hatással lehetnek másokra is, akik épp társat keresnek.

– Nyilván nem én fogom végbevinni a népnevelést, de tény, manapság a társkeresés egészen máshogy működik a fiatalok körében. Online, gyorsan ismerkednek, röpködnek az intim fotók, pedig sok nő nem erre vágyik. Szerettem volna megmutatni, hogy mennyire fontos tisztelnünk a másikat, figyelni rá, megadni neki a kedvességet, törődést. Igenis van erre igény! Persze nem akarok álszent lenni, korábban velem is előfordult néha, hogy egy konkrét céllal ismerkedtem meg egy hölggyel. Volt ilyen is, de ez a műsor – és egyébként az élet – nem erről szól. A valódi társkeresésen volt a hangsúly, ebbe szerettem volna értéket csempészni. Bízom benne, hogy ez sikerült – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Árpa Attila. A beszélgetés itt hallgatható meg:

Fotó: TV2