Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezért vállalta Árpa Attila a Nagy Ő-t – „Megmutathattam a „régimódi” udvarlás fontosságát”

Árpa Attila elárulta, sikerült-e elérnie a célját.

Heteken át követhették nyomon a nézők, ahogy közel húsz hölgy verseng Árpa Attila kegyeiért a Nagy Ő című műsorban. A színészként, valamint rendezőként és producerként is bizonyító Árpa most elárulta, hogy miért mondott ’igen’-t a műsorban való szereplésre.

– Alapvetően nem sok keresnivalója lenne egy ilyen formátumnak a képernyőn 2022-ben, hiszen nagyon felgyorsult a világ, így az ismerkedési szokások is. Ugyanakkor szerettem volna megreformálni egy kicsit ezt a műfajt, behozni olyan dolgokat is, amelyek többet adnak, mint egy szimpla ismerkedési folyamat nyomonkövetése – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Árpa Attila, aki úgy érzi, küldetése célt ért.

– Egyrészt megmutathattam egy kicsit a színházi világomat is, behozhattam a műsorba Balázs Andit, akivel hat éve játsszuk együtt a Karinthy Színházban a Tortúra című darabot. Emellett része lehetett a műsornak egy kicsit a drámapszichológia is, amelyet szintén fontosnak tartok. Mindezek mellett valamennyire visszahozhattam és megmutathattam a „régimódi” udvarlás fontosságát és szépségét is – tette hozzá a médiaszemélyiség, aki bízik benne, hogy a műsorban látottak jó hatással lehetnek másokra is, akik épp társat keresnek.

– Nyilván nem én fogom végbevinni a népnevelést, de tény, manapság a társkeresés egészen máshogy működik a fiatalok körében. Online, gyorsan ismerkednek, röpködnek az intim fotók, pedig sok nő nem erre vágyik. Szerettem volna megmutatni, hogy mennyire fontos tisztelnünk a másikat, figyelni rá, megadni neki a kedvességet, törődést. Igenis van erre igény! Persze nem akarok álszent lenni, korábban velem is előfordult néha, hogy egy konkrét céllal ismerkedtem meg egy hölggyel. Volt ilyen is, de ez a műsor – és egyébként az élet – nem erről szól. A valódi társkeresésen volt a hangsúly, ebbe szerettem volna értéket csempészni. Bízom benne, hogy ez sikerült – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Árpa Attila. A beszélgetés itt hallgatható meg:

Fotó: TV2