Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hajszál híján lebénult Növényi Norbert

Az olimpiai bajnok egy forgatáson törte el a gerincét.

Fájdalmas hónapokon van túl Növényi Nobert. Az egykori birkózót munka közben érte a baleset. Olyan súlyosan sérült meg, hogy eltört a gerince. Heteken át fájdalomcsillapítókon élt, minden munkáját le kellett mondania. A Blikknek mesélt a részletekről, és azt is elárulta, hálát ad a sorsnak, hogy ennél nagyobb baj nem történt.

– Épp egy sorozathoz vettünk fel jelenetet, amelynek során egy rodeós bikán kellett ülnöm. Ám rosszul estem le, rá a gerincemre. Azonnal éreztem az éles fájdalmat, egyszerűen nem bírtam felállni – mondta a lapnak a 65 éves Növényi, akinek a stáb azonnal a segítségére sietett, orvoshoz vitték, kiderült: nagy a baj.

– A vizsgálatok után egyértelműen látszott, hogy eltört a gerincem, azon a részen pedig, ahol a lumbágó szokott jelentkezni, le is tört a csigolyából egy másfél centis darab. Az volt a szerencsém, hogy kifelé volt a törés, ennek köszönhetően nem lett nagyobb baj. Az orvos azt mondta, nincs szükség műtétre, meg kell várni, hogy minden összeforrjon. Ez viszont hosszú időbe telik – mesélte Norbert.

Fotó: Life TV