Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, miért szakított Ivancsics Ilona és párja

A színésznő ritkán beszél a magánéletéről, most kivételt tett.

A Szomszédok egykori szereplőjéről egyre többen pletykálnak, hogy véget ért a kapcsolata – írja a Bors. A színésznő és társa, Péter 15 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A férfi Amerikában élt, leveleken keresztül tartották a kapcsolatot, majd amikor hazaérkezett, elkezdődött a közös munka. 2007-től Péter segítette a színésznőt társulata, az Ivancsics Ilona és Színtársai beindításában.

– Pont egy gyermekelőadással házaltam, amelyet létrehoztam ugyan, de az értékesítésével nem boldogultam. Ebben segített először Péter a szakmai tudásával, aztán szép lassan kinőtte magát a színtársulatunk egy országjáró – sőt, országhatáron kívül is járó – színházzá, amelyet ketten irányítunk: párom a marketinges, én pedig a művészeti vezető vagyok – nyilatkozta a színésznő még 2011-ben az Origónak.

A szakmai sikerekről szóló hírek mellett színházi körökben elindult a pletyka is: a színésznő életében komoly változás történt, tavasszal elváltak útjaik Péterrel.

– Nem vagyok bulvárszereplő, világéletemben figyeltem arra, hogy a teljesítményem miatt kerüljek be az újságokba és ne magánéleti hír miatt – mondta a Bors megkeresésére Ivancsics Ilona.

– Őszinte leszek, nem örülök neki, hogy erről kérdeznek, ugyanakkor titkolni valóm sincs. Véget ért a kapcsolatunk Péterrel, ez nem titok. Március óta külön utakon járunk, és aki azt gondolja, hogy tányércsörömpölős elválásunk volt, azt ki kell ábrándítanom. Barátságban váltunk el, közös akaratból, megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik.