Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rémálom lett Köllő Babett balis nyaralásából

Azt sejtik, vírusfertőzés miatt voltak panaszaik.

Komoly megpróbáltatásokon van túl Köllő Babett és családja, miután Balin tartó nyaralásuk igazán pocsék fordulatokat vett. A színész-műsorvezető erről a Borsnak nyilatkozott. Szilveszterre érkeztek Balira, de néhány napra rá elkaptak egy agresszív vírust, sejti Köllő.

– Felváltva lettünk rosszul: folyamatosan görcsölt a hasunk és 20 percenként rohantunk a mosdóba. A lányom miatt nagyon aggódtam, mert Milla is beteg lett és nagyon szenvedett. Annyira, hogy szó szerint könyörgött, hogy jöjjön az orvos és adjon neki infúziót, pedig tűfóbiás, retteg a tűtől. Én is nagyon megszenvedtem és teljesen legyengültem. Örökre az agyamba vésődött a kép, ahogy a lányommal egymás mellett fekszünk az ágyban és míg ő infúziót kap én vénásan kapom az injekciókat. Bár nagyon megviselt a betegség minket, az orvosi ellátás nagyon jó és gyors volt.

A TV2 sztárja annyira legyengült, hogy a fürdőszobában egyszerűen elájult egy ponton.

– Elájultam a fürdőszobában és nagyon bevertem a fejemet. Miután magamhoz tértem, csak azt kérdezgettem, hogy mi történt. Minden kiesett. Ez a rosszullét két napig tartott a családnál, de az ételeket illetően nem nagyon tudtak már dőzsölni, pirítóst és rizst ettek inkább.

Fotó: TV2