Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fájdalmas emlék: Visszautasították Király Viktort

Az énekes tisztán emlékszik arra a momentumra, amikor Amerikában nem kapott bizonyítási lehetőséget.

Király Viktor sokáig szinte nem is volt tisztában azzal, hogy milyen istenadta tehetség. Az előadó – nővéréhez képest – sokkal később kezdett el komolyan gondolkodni az énekesi pályában.

– Egyrészt későn érő típusok voltunk az ikertestvéremmel, másrészt egy darabig nem is voltam vele tisztában, hogy jó hangom van. Bár Linda mindig biztatott, de valahogy nem éreztem. 13-14 éves voltam, amikor mutáltam. Utána kezdtem el ebbe, az énekesi irányba gondolkodni – mondta a 95.8 Sláger FM-en Király Viktor, aki tizenévesen, Amerikában nem sok jó élménnyel gazdagodott zenei vonalon.

– Amerikában akkor nem voltak igazán jó élményeim zeneileg. Inkább visszautasítást kaptam, emlékszem a Hegedűs a háztetőn-be nem kaptam lehetőséget. Beláttam a saját hibáim, elfogadtam a helyzetet, de azért nem volt jó élmény. Nekem több idő kellett, mint Lindának, hogy megtaláljam a saját utam. 18-19 éves voltam, amikor ténylegesen elkezdtem az előadói pálya felé fordulni – vallotta be az énekes, aki kezdetben háttérben szeretett volna maradni.

– Először a zeneszerzés, stúdiózás, dalírás érdekelt. Megtanultam dobolni, zongorázni, aztán elkezdtem énekelni is. Igazán Magyarországon találtam meg a helyem, a stílusom, mint énekes. Először jött A Társulat, ahova anyukám biztatására jelentkeztem, de valójában nem voltam tisztában vele, hogy mit is vállalok. A középdöntőig jutottam, majd jött a Megasztár, amelyet 24 évesen megnyertem. A mai napig emlékszem a pillanatra, nagyon sokat adott nekem a műsor. Ez volt az a visszajelzés számomra, amely megerősített abban, hogy tényleg van keresnivalóm az énekesi pályán – mondta Király Viktor az ’ÉdesKettes’ – ben.

Fotó: TV2