Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ambrus Attila a lányáról: Már most elkezdtem neki adagolni, hogy apa nem volt éppen jófiú

A hároméves Anna egyelőre annyit tud, hogy az apja ült a börtönben.

Ambrus Attila hároméves kislányával, Annával együtt szerepel a Vigyázat, gyerekkel vagyok! csütörtöki adásában. Ennek kapcsán a Blikk felkereste az egykori bankrablót, aki elmondta: tisztában van azzal, hogy gyermeke előbb-utóbb szembesül majd a múltjával.

– Még csak hároméves, de már most elkezdtem neki adagolni, hogy apa nem volt éppen jófiú. Már óvodába jár, vannak társai, és ha megjelenek a szülői értekezleten, biztos mindenki felismer majd. Egyelőre annyit tud, hogy apa ült a sitten… mert a templomban fütyült. A szintjének megfelelően mesélek neki mindenről. Igyekszem felkészülni arra a nagy beszélgetésre is, és azzal is számolok, hogy a múltam miatt bármilyen hülyeségről is szeretném majd őt lebeszélni, nem leszek hiteles a szemében – mondta el a lapnak a jelenleg keramikusként dolgozó Ambrus, akinek van egy egyéves kisfia is. Magor neveléséről így nyilatkozott:

– Az biztos, hogy fel kell kötnöm a gatyámat, mert ő is hasonlóan temperamentumos. Rá másként tekintek, mint a lányomra, hiszen fiú, és sok mindenre majd nekem kell megtanítanom. Az már biztos, hogy ha kamasz lesz, és látom rajta, hogy érdeklődik a hölgyek iránt, elviszem egy olyan helyre, ahol rossz lányok vannak, akik átsegítik a férfivá váláson, és ott megtanítják neki, hogyan kell bánni a nőkkel. Sok kultúrában ez a felnőtt létbe való beavatás fontos része. Én apámmal ilyenekről nem tudtam beszélgetni, pedig jól jött volna, így könyvekből tanultam meg mindent.