Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gyászol Császár Előd: tragikus hirtelenséggel távozott az édesapja

A család a Facebookon osztotta meg a hírt.

– A mai napon tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapánk – jelent meg nemrégiben a Facebookon a gyászhír. A család ekkor még nem akart további részleteket közölni, ám a mai napon a Shane 54 művésznéven munkálkodó Császár Előd megtörte a csendet.

– Beletelt néhány napba, mire újra kapok levegőt: apám meghalt. Ezeket a szavakat csak egyszer mondod ki az életedben, de haver, pokolian fájnak – írja a zenész saját Instagram-oldalán.

– Hangmérnök volt, egy nagyszerű hangmérnök. Fiatal koromban leültetett egy keverőpultra, 5 éves koromban adott nekem egy EMS szintit. Közvetlenül előtte elvitt egy koncertre, ami megváltoztatta az életemet: ekkor döntöttem el, hogy egész életemben zenélni akarok – emlékezett vissza Előd.

– Az első igazi demófelvételeimet 16 éves koromban vette fel, és 18 éves koromban rávette egy rendező barátját, hogy készítse el az első klipet a zenekarom legelső albumához. Túlságosan kritikus volt a kezdetekkel kapcsolatban, de bár többnyire igaza volt, soha nem mondta, hogy ő a legnagyobb rajongóm – idézte fel a múltat a zenész.

– Négy nap telt el. Nem könnyű átvészelni ezt az időszakot, de nincs más választásom. Legalább ő már tudja a választ a nagy kérdésre, amelyre senki sem más az életnek ezen az oldalán. Köszönök mindent. Örökké szeretlek – zárta búcsúját Császár Előd.

Fotó: Life TV