Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Gyászol Császár Előd: tragikus hirtelenséggel távozott az édesapja

A család a Facebookon osztotta meg a hírt.

– A mai napon tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapánk – jelent meg nemrégiben a Facebookon a gyászhír. A család ekkor még nem akart további részleteket közölni, ám a mai napon a Shane 54 művésznéven munkálkodó Császár Előd megtörte a csendet.

– Beletelt néhány napba, mire újra kapok levegőt: apám meghalt. Ezeket a szavakat csak egyszer mondod ki az életedben, de haver, pokolian fájnak – írja a zenész saját Instagram-oldalán.

– Hangmérnök volt, egy nagyszerű hangmérnök. Fiatal koromban leültetett egy keverőpultra, 5 éves koromban adott nekem egy EMS szintit. Közvetlenül előtte elvitt egy koncertre, ami megváltoztatta az életemet: ekkor döntöttem el, hogy egész életemben zenélni akarok – emlékezett vissza Előd.

– Az első igazi demófelvételeimet 16 éves koromban vette fel, és 18 éves koromban rávette egy rendező barátját, hogy készítse el az első klipet a zenekarom legelső albumához. Túlságosan kritikus volt a kezdetekkel kapcsolatban, de bár többnyire igaza volt, soha nem mondta, hogy ő a legnagyobb rajongóm – idézte fel a múltat a zenész.

– Négy nap telt el. Nem könnyű átvészelni ezt az időszakot, de nincs más választásom. Legalább ő már tudja a választ a nagy kérdésre, amelyre senki sem más az életnek ezen az oldalán. Köszönök mindent. Örökké szeretlek – zárta búcsúját Császár Előd.

Fotó: Life TV