Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Peter Šrámek továbbra sem érti, mivel ártott a Zámbó családnak

Úgy érzi, Zámbó Krisztiánnal addig volt jó viszonya, míg el nem kezdett sikereket elérni.

A Király című sorozat megjelenése óta kritizálja őt a Zámbó család, amiben Peter Šrámek énekeli Jimmy dalait. Szerinte Zámbó Jimmy családja azt hiszi, a szlovák-magyar énekes elfelejtette honnan jött. Az RTL Klub Reggeli műsorában szólalt meg ezzel kapcsolatban.

– Azt hiszik, hogy a Zámbó Jimmy helyébe akarok állni. Ami nevetséges, mert Zámbó Jimmy van, volt és lesz, én Šrámek Péter vagyok. Én nem tehetek arról, hogy bennem valamilyen szinten hallják az emberek a Jimmyt. Amikor ide kerültem Magyarországra, tény és való, Jimmy-dallal jöttem. Nem beszéltem magyarul, imádtam őt. Mai napig rajongok érte.

Šrámeknek a legjobban az fáj kritikaként a Zámbó családtól, hogy szerintük az énekes nem vállalja azt, hogy Jimmy által lett ismert. Szerinte ez nem igaz, mert minden interjúban elmondja, hogy Jimmy-dalokkal jött Magyarországra.

– Nem tudnak már mibe belekötni, próbálnak kóstolgatni. 25-én beszéltem Krisztiánnal, felhívtam őt, másfél órán át beszéltünk, ezeket a dolgokat letisztáztuk. Erre két hét után látom, megint próbál kóstolgatni a kommentelők előtt. (…) Mindenhol szépen, tisztelettel beszélek róluk, mi jóban voltunk a Krisztiánnal is, addig, amíg nem kezdtem jobban sikeres lenni. Az a véleményük, elfelejtettem, honnan jöttem. Tisztelem őket, mint Jimmyt, teszem a dolgomat – mondta.